Takaisin sorvin ääreen

”Takaisin sorvin ääreen” on tuttu tokaisu lomien päätyttyä. Elokuussa kesä on vielä parhaimmillaan. Helteitä riittää ja välillä sataa kaatamalla, tyypillinen kesäsää. Kesän marjat on poimittu ja pakastettu talven varalle. Lehden ilmestyessä on vielä sienestysaika ja ruskamatkojen sesonki.

Kesä 2022 on ollut tapahtumarikas. Toukokuussa oli Sign, Print & Promotion -messut Helsingin Messukeskuksessa, kesäkuun alussa Fespa-messumatka Berliiniin, kesäkuun puolivälissä golfmestaruuskilpailu Sastamalassa, koskikalastus Lieksassa, kesäillan risteily Päijänteellä ja juhannusjuhla Raaseporissa. Jäsenistö osallistui niihin aktiivisesti. Jopa niin, etteivät kaikki halukkaat aina mahtuneet mukaan. Tuleville messumatkoille on varattava enemmän paikkoja.

Syyskuussa ovat Suomi–Ruotsi-maaottelu sekä kylpylämatka Pärnuun, lokakuussa keilailumestaruuskilpailu Eurassa. Pikkujoulun avaus on Tampereella marraskuussa ja joulukuussa koulutus- ja kulttuuritapahtuma Nilsiän Tahkolla, koulutusristeily Turku–Maarianhamina–Turku sekä teatteri-ilta Helsingissä. Toivotaan runsasta osanottoa myös niihin.

Hallitukselle sorvin ääreen palaaminen tarkoittaa ensi vuoden suunnittelua. Nyt on se hetki, jolloin jäsenistön on hyvä laittaa toiveensa tiedoksi hallitukselle. Vuoden 2023 tapahtumakalenteri alkaa jo hahmottua, ja budjetti sekä toimintasuunnitelma ovat rakenteilla. Vapaa-ajankohteet on nyt toimikunnan toimesta tarkastettu; laitteet on tutkittu ja rikkoontuneet vaihdettu uusiin. Tarvikkeet on inventoitu ja hankittu uudet tarpeen mukaan. Kiitos aktiivisille jäsenille, jotka muistavat ilmoittaa puutteista. Vuokriin ei tule korotuksia. Vapaita viikkoja voi seurata nettisivuilla.

Yhdistyksen taloutta heikentää Euroopassa riehuva sotatilanne, sillä varamme on sidottu sijoituksiin, joiden arvoa yleinen epävarmuus heikentää. Paniikkiin ei ole aihetta, mutta teemme ensi vuoden budjetin vallitsevan tilanteen huomioiden.

Mukavaa syksyä!

Ari Rantanen
arska.rantanen@gmail.com | puh. 050 62 493

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.