Juhannusta juhlittiin Raaseporissa

Snekun perinteinen juhannusjuhla houkutteli koronarajoitusten jälkeen runsaasti väkeä paikalle.

Uudenmaan Faktorien virkistyssäätiön kesäpaikassa Raaseporin Snäcknäsissä vietettiin 24.–25.6.2022 juhannusjuhlia ties monennenko kerran. Paikalla oli yli 30 jäsentä ja hieman toistasataa perheenjäsentä ja ystävää. Juhannusaaton lipunnoston ja lippulaulun jälkeen oli vuorossa erilaisia kilpailuja. Vilkkaan seurustelun lomassa väki kerkesi myös grillikatokseen välipalalle.

Koronan vuoksi keväällä ei uskallettu tilata orkesteria, mutta onneksi porukasta löytyi mahtavia karaokelaulajia ja yli puolenyön kestäneet lavatanssit järjestyivät. Juhannuspäivänä pidettiin Helsingin Faktoriklubin kalakerhon kalastuskilpailut. Lapsillekin oli järjestetty mieluisat palkintoseremoniat. Taas kerran oli onnistuttu järjestämään mahtavat juhlat säänkin vielä suosiessa.

Juhannuksen jälkeen Snekussa pidettiin kalastuskilpailut 2.7.2022. Sekä naisten että miesten sarjoissa palkittiin kolme parasta sekä suurimman kalan napannut. Perinteiset olympialaiset järjestettiin 16.7.2022. Aikuisille oli heittolajeja ja lapsille lisäksi pituushyppy ja pikajuoksu. Sijoitus muodostui lajien yhteistulosten mukaan. Kaikki osallistujat saivat osallistumismitalin. Teksti ja kuva Pertti Toivonen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.