Aaltopahvinen maskiroskis palkittiin

Metsä Boardin innovatiivinen maskiroskis on palkittu ScanStarilla pohjoismaisessa pakkauskilpailussa, jonka järjesti Scandinavian Packaging Association. Kevyestä ja kestävästä aaltopahvista valmistettu maskiroskis auttaa keräämään ja hävittämään käytetyt kasvomaskit helposti ja turvallisesti. Metsä Board kehitti palkitun konseptin yhdessä pakkaussuunnitteluun erikoistuneen suomalaisen Futupackin ja aaltopahvin jalostajan Capertumin kanssa

Kilpailun tuomaristo kommentoi: ”Yksinkertainen mutta fiksu ratkaisu uuteen ongelmaan – käytettyjen kasvomaskien hävittämiseen. Säiliö on valmistettu aaltopahvista. Se on helppo koota myös ilman ohjeita, jotka on painettu itse roskasäilöön. Hyvä painatus tukee tuotetta.”

ScanStar on yhteispohjoismainen pakkausalan toimijoiden kilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1969. Kilpailu on avoin kaikille Skandinaviassa suunnitelluille, valmistetuille tai käytettäville pakkauksille ja sen järjestämisvastuussa ovat vuorovuosina Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan pakkausalan toimialajärjestöt. Tänä vuonna kilpailun järjesti Svenska Förpackningsgillet.

Suomea tuomaristossa edusti Oona Casalegno LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutista. Pohjoismaiset pakkausvalmistajat saavuttivat kisassa yhteensä 14 palkintoa.

Lisätietoa >>>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.