Otava ja Palloliitto kampanjoivat

Suomalaisissa päiväkodeissa, esikouluissa ja alakoulujen ensimmäisillä, toisilla ja kolmansilla luokilla luetaan ja liikutaan tänä keväänä Huuhkajien ja kesän miesten EM-kisojen innoittamana, sillä Otava lahjoittaa Palloliiton lasten lukemista ja liikkumista edistävään kampanjaan 10 tuhatta kirjaa. Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanjassa on mukana jopa 50 000 lasta. Kampanjan tarkoitus on tukea, kannustaa ja innostaa lapsia lukemisen ja liikkumisen pariin. Suojelijana toimii Jenni Haukio.

Kustannusosakeyhtiö Otava lahjoittaa kampanjaan osallistuville ryhmille yhteensä yli 10 000 kirjaa: ympäri Suomea lähetettiin Petja Lähteen kirjoittama ja Roosa Hepomäen kuvittama Taneli ja FC Mörlökit sekä Tuula Kallioniemen kirjoittama ja Silja-Maria Wihersaaren kuvittama Pöllitty pallo. Lisäksi Otavan kirjailijat pitävät kampanjan puitteissa lapsille virtuaalisia lukuhetkiä.

Kuukauden mittainen kampanja käynnistyi 26.4., ja siihen tuli yli 2 000 ilmoittautumista eri luokilta ja koululaisryhmistä Kampanjakummeina Huuhkajista mukana ovat kapteeni Tim Sparv sekä päävalmentaja Markku Kanerva. Kampanjan Palloliiton kanssa suunnittelivat ja toteuttavat Koululiikuntaliitto, Liikkuva koulu ja Lukuliike.

Kampanjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa #luejaliiku-tunnisteen kautta.

Lue lisää: www.palloliitto.fi/luejaliiku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.