Kirjalahja ekaluokkalaisille

Kuva: Katja Tähjä

Helmet-kirjastot antavat yhteistyössä kustantajien kanssa kaikille koulunsa aloittaville pääkaupunkiseudun 1.-luokkalaisille kirjalahjan. Ekaluokkalaiskampanjalla halutaan rohkaista pieniä lukijoita tarttumaan kirjaan ja luomaan mukavia lukumuistoja myös yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Ekaluokkalaiskampanjan suomenkielinen kirjalahja on tänä vuonna Miina Supisen ja Anni Nykäsen Kokkiklubi: maailman paras pizza. Teoksen on kustantanut WSOY. Helmet-kirjasto lahjoittaa myös ruotsin- ja venäjänkielisille koulunsa aloittaville omat teokset. Ruotsinkielinen kirja on Malin Stehnin ja Maria Källströmin Luna sjunger solo, jonka kustantaja on Opal bokförlaget. Venäjänkielinen kirja on Marina Druzininan ”S nami ne soskuchishsja”. Kustantaja on ЭНАС.

– Helmet-kirjastojen yhteinen ekaluokkalaiskampanja on kirjastoissa joka vuosi odotettu tapahtuma, joka tavoittaa kerralla kokonaisen ikäluokan uteliaita silmäpareja. Toivotamme jokaisen ekaluokkalaisen tervetulleeksi kirjastoon innostumaan lukemisesta, tapahtumista ja monenlaisista yllätyksistä, joita kirjastot tarjoavat, sanoo Helsingin kaupungin kirjastopalvelujen johtaja Katri Vänttinen.

Lahjan saa lähikirjastosta tai kirjastoautosta kouluihin jaettavaa kutsukorttia vastaan. Kirjat voi noutaa kirjastosta luokkakäynnin yhteydessä. Ekaluokkalaisen kirjalahjan ja kirjastokortin hankkimisen voi antaa myös koululaiselle kotitehtäväksi. Tällöin hän voi käydä kirjastossa yhdessä perheensä kanssa.

Lisätietoja >>>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.