Viestintäalan rahastosta Media-alan rahasto

Viestintäalan rahaston hoitokunta kokoontui huhtikuussa. Rahaston arvo on hieman yli 71 000 €, josta pääoma on 40 000 € ja loput jaettavaa avustusta. Rahastoa hoitava Kansan Sivistysrahasto takaa 2,5 %:n vuosittaisen
tuoton eli noin 1500 €/vuosi.

Päätimme, että jokainen rahaston neljästä osakkaasta (Medialiitto, Suomen Journalistiliitto, Teollisuusliitto ja Mediaunioni MDU) saa jaettavakseen vuorovuosina 2000 €. Vuoden 2019 avustusrahan sai jaettavakseen MDU, joka oli esittänyt avustusta 50 vuotta täyttävälle Tekniikan museolle. Nyt siis onnistuimme avustamaan museota 2000 €:lla. Vuonna 2020 on Teollisuusliiton vuoro, 2021 Journalistiliiton ja 2022 Medialiiton vuoro. Tällä päätöksellä ei markkinointia tarvita neljään vuoteen.

Viestintäalan rahaston nimi muuttuu Media-alan rahastoksi hoitokunnan yksimielisellä päätöksellä heti, kun Kansan Sivistysrahaston hallitus on kokouksessaan vahvistanut nimenmuutoksen. Rahaston puheenjohtajaksi valittiin Petri Savolainen Journalistiliitosta, varapuheenjohtajana jatkaa Pekka Teinilä MDU:sta.
Teksti Pekka Teinilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.