Tartto tuli tutuksi

Mediaunionin lähes kolmekymmenpäinen joukko jäseniä seuralaisineen tutustui 16.–19.8.2018 Viron kulttuurin ja sivistyksen kehtoon eli henkiseen pääkaupunkiin Tarttoon ja sen ympäristöön. Matkalle osallistui jäseniä ilahduttavasti ympäri maata Kuusamoa myöten. Matkaohjelmaan sisältyi myös alaamme liittyviä kohteita, mikä on hyvä pitää mielessä matkoja suunniteltaessa. Näin toteutuu samalla hyvin yhdistyksemme toiminnan tarkoitus.

Tartto16
Jukka Naavalinna näyttää mallia Tarton Paino- ja paperimuseossa. Työtä ovat valvomassa vas. Aarno Luoto, opas Mana, Timo Saarikoski, Tapio Koivuniemi ja Jorma Suomi.
Tartto30
Perjantain kaupunkikiertoajelulla jaloiteltiin Tarton tuomiokirkon raunioilla.

Mainion oppaamme Jaanikan ansiosta matkalaiset saivat mahtavan tietoiskun Viron historiasta, nykypäivän elämänmenosta, kielestä, kulttuurista ja siitä, miten paljon Suomen ja Viron välillä on aina ollut kanssakäymistä ja yhteistyötä eri elämänaloilla. Jaanikan ansiosta Viro sai monta uutta ystävää. Kun vielä kesäinen sää suosi meitä, antoivat osallistujat matkajärjestelyistä runsaasti positiivista palautetta.

 

Lisää kuvia löydät jäsensivujen Kuvagalleriasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s