Kesän tapahtumat

Kulunut  kesä  muistetaan lämmöstä ja kuivuudesta varmasti pitkään. Toivottavasti muistamme myös yhdistyksen kevään ja kesän tapahtumat pitkään – mieluusti onnistuneina ja antoisina.

Aloitimme kesän golfkisoilla, ja koskikalastajat virittivät vieheensä kesäkuun puolessa välissä. Snäcknäsin juhannusjuhla keräsi jälleen runsaasti jäseniä perheineen yhteiseen keskikesän juhlaan. Kulttuurinälkäiset kokoontuivat kesäteatteriin Naantalin Emma Teatteriin kuun lopulla. Kesäkuussa oli siis jos jonkinlaista tarjontaa. Heinäkuussa vedimme henkeä ja vietimme helteistä lomaa. Jäsenillä oli silloin hyvä mahdollisuus hyödyntää yhdistyksen lomanviettopaikkoja. Osakkeet olivatkin hyvin käytössä. Kävin
Tahkon Tintintaipaleessa ja huomasin, että joku osakkeen vuokraajista oli liimannut makuuhuoneiden ikkunoihin lumihiutaletarroja. Kauniitahan ne olivat, mutta niiden poistamiseen tarvitaan terävä raaputin, jotta ikkunat saadaan pestyä. Toivon, etteivät
loma-osakkeiden käyttäjät sisusta yhteisiä tilojamme. Tai jos näin tehdään, poistetaan koristelu vuokra-ajan päättyessä.

Elokuussa oli vuorossa ulkomaanmatka Tarttoon ja sen lähiympäristöön. Tarton Paperi- ja painomuseossa näimme myös alaan liittyvää sisältöä. Matka oli mielenkiintoinen ja antoisa. Kaikki osallistujat olivat tyytyväisiä. Olen osallistunut tänä vuonna kahteen yhdistyksen ulkomaanmatkaan: keväällä Andalusiaan ja elokuussa Tarttoon. Molemmat olivat hyvin organisoituja, ja järjestelyt pelasivat moitteettomasti – hyvä! Onko tapahtumien painopiste siirtymässä ulkomaanmatkoihin? Vielä muutama yhteinen tapahtuma on luvassa tänä vuonna, ja tietoa niistä löytyy kotisivuiltamme. Ehdottakaa mielenkiintoisia kohteita ja erityisesti sellaisia, missä alan asiat pääsisivät jollain tavalla esille.

Tavataan tapahtumissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.