Pakkaussuunnittelukisalla haetaan ekologisia ratkaisuja

Metsä Boardin kansainvälisellä pakkaussuunnittelukilpailulla etsitään uudenlaisia, ympäristöystävällisempiä ja toimivampia pakkausratkaisuja kasvaville kuluttajapakkausmarkkinoille.

Myös Euroopan kartonginvalmistajien yhdistys Pro Carton haluaa omalla kilpailullaan edistää innovatiivista muotoilua ja vähentää muovin käyttöä tai korvata muovin kokonaan. Nyt Metsä Boardin Better with Less – Design Challenge -kilpailu on aloittanut yhteistyön Pro Cartonin Young Designers Award -palkinnon kanssa.

Pakkausten suunnittelijoilla on ratkaiseva rooli pakkausten ympäristövaikutusten vähentämisessä. Erilaisilla ratkaisuilla voi vähentää ympäristökuormitusta esimerkiksi keventämällä pakkauksia, käyttämällä uusiutuvista raaka-aineista tehtyjä materiaaleja ja helpottamalla pakkausten kierrätystä.

Pakkaussuunnittelukilpailu on käynnissä 6.11.2017–31.3.2018 osoitteessa: http://www.betterwithless.org. Uusia pakkausratkaisuja haetaan tyypillisimmille kuluttajapakkauksille, kuten esimerkiksi takeaway-ruoka-, verkkokauppa-, terveystuote-, kosmetiikka- ja kuivaruokapakkauksille.

Kilpailu on avoin pakkaussuunnittelijoiden lisäksi myös opiskelijoille. Yhtenä palkintona Metsä Board tarjoaa yhdelle opiskelijaosallistujalle työharjoittelun yhtiön pakkaussuunnittelutiimissä Shanghaissa.

Lisätietoja http://www.betterwithless.org/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s