Yhdistyskokous Vantaalla: Valinnat yksimielisiä

Yhdistyksemme vuotuinen yhdistyskokous pidettiin Orginal Sokos Hotelissa Vantaan Tikkurilassa 22.4.2017. Kokous on yhdistyksemme päättävin elin, joten kaikilla jäsenillämme on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksemme asioihin olemalla mukana kokouksessa.

Tällä kertaa kokoukseen osallistui 54 jäsentämme ja osallistujamäärä tuntuu vakiintuneen noin puoleen sataan.

Kokouksen avasi yhdistyksen puheenjohtaja Pekka Teinilä. Lyhyessä avauspuheenvuorossa hän kertoi toimikauden hallinnollisista asioista nostaen esille kolme pääkohtaa. Osa-aikaisen faktorin tärkeyden toimintamme kehittämisessä, hallintokulujen pienentämisen ja sijoitustoimintamme tuottojen parantamisen.

Kokouksen puheenjohtajiksi valittiin Irma Piironen ja Jorma Hietanen, kokouksen sihteerinä toimi Vesa Salmi. Taloudenhoitaja Soile Lappalainen esitteli tilinpäätöksen – tilikauden alijäämä oli n. 170 000 euroa. Ainoastaan sijoitustoimintamme heikko tuotto aiheutti keskustelua, mutta siihen on jo hallitus reagoinut salkunhoitajan vaihdoksella. Lopuksi taloudenhoitaja kävi lävitse tilintarkastajien lausunnon, jonka yhteenvedossa tarkastajat huomauttivat puutteesta, mihin hallitus on jo reagoinut.

Vuoden 2016 toimintakertomuksen esitteli hallitusedustaja Paavo Kyröläinen, Toimintakertomus hyväksyttiin muutoksitta. Yhdistyksen puheenjohtaja esitteli hallituksen laatiman palkkio esityksen vuodelle 2017, joka hyväksyttiin muutoksitta.

Hallitusedustaja Risto Pirhonen pohjusti hallituksen sääntömuutosesityksen, joka myös hyväksyttiin laaditussa muodossa. Ainoa suljettu lippuäänestys käytiin kohdassa avustukset, missä hallituksen ehdotukselle tuli vastaesitys – äänestyksessä hallituksen esitys voitti.

Miika Niinikoski esitteli vuoden 2017 toimintasuunnitelman, joka hyväksyttiin parilla korjauksella.

Hallitus esitti 50 euron liittymismaksua uusille 1.5.2017 alkaen ja vastaesitysten ja äänestysten jälkeen hallituksen esitys hyväksyttiin. Taloudenhoitaja esitteli vuoden 2017 talousarvion, mikä on n. 120 t€ alijäämäinen. Talousarvio myös hyväksyttiin muutoksitta.

Seuraavaksi olivat vuorossa henkilövalinnat. Ensin valittiin hallituksen puheenjohtaja, ja nykyinen puheenjohtaja Pekka Teinilä sai jatkopestin vuodeksi. Hallituksen neljästä erovuorolaisesta uudelleen valittiin kolmeksi vuodeksi Tero Kanerva Helsingistä, Miika Niinikoski Porvoosta ja Jukka Rautavaara Humppilasta. Uudeksi hallitusedustajaksi tuli Klaus Kallioinen Helsingistä.

Loppupuheenvuorossa kokouksen puheenjohtaja Irma Piironen esitti toivomuksen hallitustyöskentelylle, että kaikenlaisesta ”kuppikuntaisuuksista” päästäisiin eroon ja puhallettaisiin yhteiseen hiileen, joka on yhdistyksen ja hallituksen toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeää.  Puheenjohtajat toivottivat kaikille hyvää kotimatkaa ja kesää. Teksti ja kuvat: Pekka Teinilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s