Kuntoremontti Saarenmaalla

Hierontapisteessä Jorma Suomi ja Heikki Salo. Opastamassa Roope Roininen.

Mediaunionilaisten kuntoremontti pidettiin 6.–
9.4.2017 Grand Rose Spa -hotellissa Saarenmaalla. Kuntoremonttiin
osallistui 19 jäsentä ja neljä seuralaista.

Matkaliput saatuamme kokoonnuimme uudella Megastar-laivalla aamiaiselle. Pian olimmekin Tallinnassa, jossa bussi kuskeineen odotti. Matka kylpylään kesti lauttamatkoineen nelisen tuntia. Majoittumisen jälkeen osa lähti kävelykierrokselle Kuressaareen, hotellihan on aivan keskustassa. Osa kuntoremonttilaisista aloitti saman tien kylpylän saunoista ja uima- ja porealtaista nauttimisen. Illalla oli tarjolla päivällinen. Seuraavat päivät koostuivat kylpyläpaketin hoidoista, joiden lisäksi oli mahdollisuus ottaa lisää palveluita omalla kustannuksella.
Kylpylän tilat olivat siistit ja rauhalliset rentouttavaan yhdessäoloon ja rauhoittumiseen. Yksi parhaimmista vierailukohteista oli kävelymatkan päässä oleva linnoitus, jossa on nähtävänä mittava Viron ja erityisesti Saarenmaan historia näyttelyesineineen.
Kylpylän henkilökunta oli avuliasta ja sekä aamupalat että lounaat maukkaita. Sunnuntain aamiainen kylmine kuohuviineineen
oli hyvä päätös kuntoremontille ja valmistautuminen kotimatkaan. Osallistujat olivat tyytyväisiä kylpyläpakettiin ja järjestelyihin. Useimmat toivoivat uutta kylpylämatkaa Mediaunioni MDU:n jäsenistölle. Kiitokset kaikille osallistujille!


Teksti ja kuvat Kari Koivisto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s