Ellivuori houkuttelee

Mediaunioni on vuodesta 2006 alkaen tarjonnut jäsenilleen ympärivuotisesti upeat puitteet vapaa-ajanviettoon Sastamalan Ellivuoressa Rautaveden rannalla. Kolmekerroksisen 80,5 m²:n hirsitalomme lähellä sijaitsevan Hotel Ellivuoren uusi omistaja Hill Invest Group Oy haluaa nostaa alueen uuteen kukoistukseen yli 10 miljoonan euron investoinneilla.

Omistaja käyttää toiminnassaan alueella nimeä Ellivuori Resort. Myös Sastamalan kaupunki on sitoutunut vahvasti alueen kehittämiseen.

Talven 2017 aikana on käynnistetty useita uudistustöitä, joiden myötä hotellin ja ravintolan tilat uudistuvat ajanmukaisiksi. Lisäksi kehitetään alueen hyvinvointi- ja liikuntapalveluita sekä viihde- ja kulttuuritarjontaa. Kehitystoiminnassa on otettu erityisesti huomioon ympäristöasiat. Esimerkiksi hotellikiinteistö siirtyi maalämpöjärjestelmään. Ekologisiin investointeihin kuuluvat myös aurinkoenergian hyödyntäminen osana omaa energiatuotantoa sekä led-valaistukseen siirtyminen.

Aktiviteetteja ja kulttuuria

Ellivuoreen odotetaan vierailijaryntäystä. Sille on katetta, kun katsoo suunniteltua vapaa-ajanviettotarjontaa:

HighPark. Kiipeilypuisto HighPark tarjoaa liikuntaa luonnossa, itsensä ylittämistä ja positiivisia onnistumisen kokemuksia ja sopii aktiviteetiksi niin lapsille kuin aikuisille. Puisto on auki toukokuusta lokakuun loppuun.

Ski Center. Ellivuori Ski Center on koko perheen ja harrastustaan aloittelevien laskettelukeskus.

Kesäteatteri Sata Lasissa! Luvassa on naurua, musaa, leppeitä hetkiä… ja toivottavasti ikisinkulle morsian. Musakomedia Sata Lasissa! saa kantaesityksensä 20.6.2017. Näytelmä esitetään täysin uudessa ja upeassa katetussa Ellivuoren kesäteatterissa.

Saunajooga. Saunajooga on rentoutumista, rauhoittumista ja lempeää kehon huoltoa 50−55 asteisessa saunassa. Saunajooga-tunti sisältää helpon kuuden liikkeen sarjan sekä alku- ja loppurentoutuksen. Liikkeet tehdään lauteilla istuen, eivätkä ne vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Kesto on n. 35 min.

Hohtokeilaus. Kaksi hohtokeilarataa ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Minigolf. Upea 9-ratainen minigolf sijaitsee järvimaisemassa keskellä HighPark-kiipeilypuistoa. Mailat, pallot ja tuloskortit saat hotellin alakerrasta.

Välinevuokrausta. Valikoimista löytyy mm. fatbiket, sup-laudat, kanootit ja frisbeet.

Pirunvuoren Kivilinna. Alueen mielenkiintoisimpia kohteita on taidemaalari Emil Danielssonin luonnonkivistä rakennettu erämaa-ateljee Kivilinna Pirunvuoren huipulla.

Lakeside Golf. Noin 14 km:n päässä Ellivuoresta sijaitsee Lakeside Golfin kaksi erilaista golfkenttää. Järvenranta-kenttä sijoittuu nimensä mukaisesti järven rantaan ja Pirunpelto-kenttä jylhään metsämaisemaan. Myös vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan kaikkina aikoina!

Sastamalan käyntikohteet. Sastamalassa tapahtuu ympäri vuoden. Sinne on matkaa Ellivuoresta noin 18 km. Löydät ajankohtaiset tiedot kaupungin sivuilta. Lapsille on tarjolla mm. Herra Hakkaraisen talo ja meille alan miehille ja naisille Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

Vuokraa mökki

Alue on kehittymässä Etelä-Suomen mielenkiintoisimmaksi vapaa-ajanviettokohteeksi. Kaikki edellä mainittu on mahdollisuus kokea vuokraamalla alueella sijaitseva yhdistyksen mökki, joten kannattaa käyttää tämä jäsenetu hyväksi. Suunnitteilla on muutoksia vuokrausaikoihin, jotka mahdollistaisivat viikonloppu- ja osaviikkovuokraukset. Näistä tiedotamme tarkemmin myöhemmin.

Etäisyyksiä ja yhteyksiä

Ellivuori sijaitsee noin 50 kilometriä Tampereelta, 90 kilometriä Porista, 130 kilometriä Turusta ja 220 kilometriä Helsingistä. Lähin rautatieasema on 10 kilometrin päässä sijaitseva Karkun asema. Lähin bussipysäkki on seitsemän kilometrin päässä Ellivuoren tienhaarassa Shell Kiskokabinetin kohdalla (Pirkanmaantie 1057). Lähin taksi on Karkussa.

Teksti Jorma Suomi, kuvat Ellivuori Resort.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s