Ammattiliitto Prolla uusi verkkomedia

Ammattiliitto Pro haluaa tarjota entistä parempaa, laadukkaampaa ja monipuolisempaa kohdennettua sisältöä jäsenilleen.

– Pro on tehnyt pieniä digiloikahduksia jo monta vuotta. Uusia sähköisiä kanavia on otettu käyttöön sitä mukaa, kun ne ovat tulleet suuren yleisön käyttöön. Digitaaliset kommunikointikanavat ovat arkea ja ne nopeuttavat vuorovaikutteista monimediallista viestintää, kertoo viestintäjohtaja Jaana Aaltonen Ammattiliitto Prosta.

ProStooria tuottaa Otavamedia OMA. Julkaisun tuottaja on Verna Julkunen ja ulkoasun on suunnitellut digisuunnittelija Jere Saarelainen. Kuvatoimittajana on Liisa Seppo ja asiakkuuspäällikkönä Anneli Frantti.

ProStoorin päätoimittajana on Ammattiliitto Pron verkkoviestinnän päätoimittaja Katja Palhus.

– Median murros näkyy myös ammattiliiton viestinnässä. Jäsenet haluavat reaaliaikaista, ajankohtaista tietoa työelämän ilmiöistä ja omasta edunvalvonnastaan. Sähköiset kanavat ovat tähän paras vaihtoehto. ProStoorissa pureudutaan työelämän ilmiöihin syvemmälle, kun taas Pron etusivulla olevissa verkkouutisissa painopiste on nopeassa uutisoinnissa ja jäsenten näkökulmien esiin nostamisessa, kertoo Palhus.

Mukana älypuhelimessa, tietokoneella tai tabletilla

Toisin kuin lehti, ProStoori on kaikkialla mukana älypuhelimessa, tietokoneella tai tabletilla.  Ammatissa Pro -printtilehden ilmestyminen päättyi vuoden 2016 lopussa.

– Digitalisaatio marssittaa arkeemme nopeutuvalla tahdilla uusia laitteita ja uusia toimintatapoja. Tutusta ja turvallisesta luopuminen voi olla haikeaa. Olen kuitenkin oppinut elämässäni, että kannattaa uskaltaa luopua, jotta voi saada tilalle vielä parempaa. ProStoori on uutta ja parempaa, jatkaa Aaltonen.

Pro käyttää edelleenkin suomalaisia graafisen alan asiantuntijoita ja painotaloja työehtosopimusten ja markkinointimateriaalien suunnittelussa ja painattamisessa. Suosimme suomalaista ja eurooppalaista tuotantoa kaikissa materiaalihankinnoissa kerrotaan Prosta.

Lue lisää >>>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s