Lahdessa faktorit kahvittelevat kuukausittain

Kun joitakin vuosia oli puhuttu, että päijät-hämäläiset faktorit voisivat tavata kahvittelun merkeissä kuukausittain, otti Matti Puttonen asiakseen saattaa suunnitelma toteen. Sopiva hetki tuli, kun Päijät-Hämeen Faktorit, Etelä-Karjalan Faktorit ja Itä-Uudenmaan Faktorit fuusioituivat viime vuonna ja paikallinen oma toiminta väheni.

Kahvikeskustelussa vasemmalta Antti Kotka, Rauno Palminen, Timo Parviainen, Veli-Matti Niemi, Matti Puttonen, Jorma Honkala ja selin Pekka Teinilä.

Sovimme viimeisessä vuosikokouksessamme, että kokoontumispäivä olisi joka kuukauden toinen keskiviikko kello kymmenen keskustan kahvilassa. Matti laittoi sähköpostikutsut kaikille, joiden osoite oli tiedossa. Jo ensimmäisellä kerralla viime keväänä paikalla oli kymmenkunta faktoria.

Vakiomääräksi on muodostunut 5-6 henkilöä. Vuoden alusta olemme kokoontuneet kauppakeskus Trion toisen kerroksen Ciao-kahvilassa. Tammikuussa paikalla oli myös puheenjohtajamme Jukka Pänkäläinen Porvoosta. Helmikuun kokoontumiseen saapui isolta kirkolta Pekka Teinilä, ja olipa Lappeenrannastakin paikalle saapunut Veli-Matti Niemi. Tilaisuudethan ovat avoimia kaikille Itä-Uudenmaan Faktoreille.
Teksti ja kuvat: Reima Aaltonen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s