WOW Visual – näyttävä messualue

Uudet PromoExpo- ja Yritys2017 -tapahtumat 5.-6.9. Messukeskuksessa esittelevät tuoreita ideoita liiketoiminnan kehittämiseen brändäyksen näkökulmasta. Mukana myös hämmästyttävä WOW Visual -alue.

Ainutlaatuinen Wow Visual -teema-alue toteutetaan osana PromoExpoa. Se erikoistuu graafisen teollisuuden ja visuaalisen viestinnän eri osa-alueisiin. WOW Visual palvelee graafisen alan ammattilaisia, painotöiden ostajia sekä suunnittelijoita sekä markkinointipäättäjiä. Tuoteryhminä ovat suurkuvaratkaisut, digi- ja offsetpainamisen erikoistehosteet, 3D-tulostus, viimeistelyefektit, digital signage ja infonäytöt ja erikoismateriaalit.

Täysin uudenlainen näyttelyalue rakennetaan mukaan tulevien yritysten kanssa ideoiden pohjalta. Yritykset rakentavat teema-alueelle visuaalisesti näyttävän kaupungin, Wow Cityn. Sieltä löytyy esimerkiksi tavaratalo, huvipuisto, kirjasto, rautatieasema tai ravintoloita.

Ammattilaiset voivat rekisteröityä kävijäksi messuille veloituksetta. Rekisteröinti oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina tapahtumapäivinä. Kokonaisuus on tarkoitettu vain alan ammattilaisille, ei kuluttajille eikä opiskelijoille.

Samaan aikaan PromoExpo ja Yritys2017

Messukeskuksessa yhtä aikaa 5.-6.9. järjestettävät PromoExpo, Yritys2017, Markkinoinnin viikko sekä Easyfairs-tapahtumat Esimies ja Henkilöstö sekä Meetings and Events on tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa yrityspäättäjille ja markkinointiammattilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa ja kilpailuttaa oikeat kumppanit suunnittelusta tuotantoon.

PromoExpon näytteilleasettajat esittelevät mm. liikelahjoja, logotuotteita, mainos- ja yrityslahjoja, mainospakkauksia ja -tekstiilejä, työvaatteita, toimistodesignia ja myymäläpromootion tuotteita.

Yritys2017 on suunnattu yrittäjille, kasvuyrittäjille ja yrityspäättäjille sekä erityisesti aloittaville yrittäjille. Tapahtuma muodostuu näyttelystä, seminaarista sekä erilaisista workshopeista ja tarjoaa palveluita yrityksen aloittamisvaiheesta kasvuun ja käytännön pyörittämiseen.

www.promoexpo.fi

www.yritys2017.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s