Uusi vuosi ja haasteet

Vuosi 2016 on loppusuoralla, vaikka tuntuu siltä, että vastahan se alkoi. Kulunut vuosi on ollut yhdistyksemme toiminnassa työntäyteinen. Toiminta on taas kerran hakenut uusia, ehkä perinteisiäkin toimintatapoja.

Osa-aikaisen Faktorin perehdyttäminen on onnistunut hyvin. Häneltä tulee jatkuvasti uusia ideoita yhdistyksemme toimintatapojen kehittämiseen. Myös hallitustyöskentely on hakenut uusia uomia. Vaikka jokainen yrittää parhaansa, ovat työtavat osittain vielä muotoutumassa. Aina on muistettava, että olemme vapaaehtoisesti mukana. Hallitus kokoontuu omaan seminaariinsa tammikuun puolessa välin, ja silloin pääsemme suunnittelemaan sekä toimintaa että toimintatapojamme.

Vuoden 2017 tapahtumien suunnittelu on seminaarissamme vahvasti esillä. Yksi tärkeimmistä tapahtumista on yhdistyskokous. Kokouksen aineiston kokoaminen ja esitysten esivalmistelu kuuluvat seminaarimme tärkeimpiin tehtäviin.

Lehteämme kehittää pääsääntöisesti lehden toimintaneuvosto, mutta kaikki apu jäsenistöltämme on tervetullutta. Odottelenkin rohkeita esityksiä. Yksi uusi jäsenistön lähestymistapa voisi olla ”Jäsenten mietteitä” -palsta, eräänlainen mielipidepalsta. Nyt siis miettimään, mistä asioista haluaisit esittää oman mielipiteesi.

Lomaosakkeidemme talvikauden arvonnat on suoritettu. Suosituin kohde on edelleen Levin Rinnelinna, jonne kohdistuu hakemuksista reilusti yli puolet. Muutkin kohteemme ovat tasokkaita ja tutustumisen arvoisia. Lomakohteidemme hoitokunta seuraa kohteiden käyttöastetta ja lähitulevaisuudessa tehdään ehdotuksia mahdollisista muista lomakohdevaihtoehdoista. Muistakaa kuitenkin hakea vapaiksi jääneitä lomaviikkoja.

Yhdistyksemme tauluhuutokaupan tuoton käytämme joulutervehdyksinä. Varat suunnataan Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräykseen sekä Kirkon Ulkomaanavun Haitin hurrikaani -keräykseen.

Toivotan jäsenille perheineen hyvää ja rauhallista joulua ja alkavaa vuotta 2017.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s