Sanomatalossa esitellään maailman parasta mainontaa

Vuosittain kesäkuussa järjestettävä Cannes Lions on suurin ja arvostetuin mainosalan kilpailu maailmassa. Nyt kilpailussa palkittua mainontaa pääsee näkemään Sanomatalon Mediatorilla. Näyttelyssä on esillä painettua ja digitaalista mainontaa sekä mainosfilmejä ja radiomainoksia.

– Tuomme Cannes Lions’n parhaat Mediatorille niin mainonnan ammattilaisten, alan opiskelijoiden sekä muiden mainonnasta kiinnostuneiden inspiraatioksi ja ideoinnin lähteeksi,  kertoo Sanoma Media Finlandin kaupallinen johtaja Hans Edin.

Cannes Lions International Festival of Creativity -tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1954 alkaen vuosittain Ranskan Cannesissa. Tapahtuma kerää 15 000 vierailijaa noin 100 eri maasta. Sanoma  on Cannes Lions ja Eurobest -tapahtumien virallinen yhteistyökumppani Suomessa.  Tapahtuman yhteydessä järjestetään maailman suurin mainosalan kilpailu Cannes Lions. Tänä vuonna kilpailun 23 kategoriaan osallistui yli 40 000 työtä eri puolilta maailmaa.  Kilpailun tuomareina toimivat alan arvostetuimmat ja palkituimmat ammattilaiset.

Sanomatalon näyttely on avoinna 18.11. saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s