Rinnelinnan remontti valmis

Mediaunionin Rinnelinnan lomaosakkeen sisätilaremontti on valmis. Kunnostuksen lopputulos on ensiluokkainen.

Rinnelinnan tupa
Rinnelinnan tupa

Vastuuremontti Oy Rovaniemeltä toteutti sisustussuunnittelija Paula Tikkasen suunnitelman hienosti. Vastuuvalvojana toimi Eero Kleemola, Rakennusapu & konsulttitsto E Kleemola ja yhteyshenkilönämme Paavo Kyröläinen.

Alun perin remontin piti olla valmis jo kesäkuun lopulla, mutta makuuhuoneen lattiasta löytyi kosteusvaurio, jonka kuivaaminen viivästytti valmistumista. Saunan seinät ja lauteet kuullotettiin vaaleammiksi ja lattia laatoitettiin uudelleen. Pesuhuoneen seinät ja lattia laatoitettiin, vesikalusteet uusittiin ja pesukone integroitiin kaapiston tason alle.

Tupakeittiö koki täydellisen muutoksen, lattiat uusittiin, osa seinistä paneloitiin, katto maalattiin ja kaapistot uusittiin. Alkuperäisestä kalustuksesta jäi vain ruokapöytä ja tuolit, jotka kaikki hiottiin ja maalattiin valkoisiksi.

Molempien makuuhuoneiden seinät ja katot maalattiin ja lattiapinnat uusittiin. Sängyt vaihdettiin uusiksi, samoin kaapit. Nyt mökissä on sängyt neljälle henkilölle, sillä kerrossängyt vaihdettiin kahdeksi sängyksi. Kodinkoneista vaihdettiin televisio, muut koneet olivat jo hiljattain uusittu. Myös langaton nettiyhteys on käytössä. Tilan loppusiivous ja liinavaatteet neljälle kuuluvat nyt vuokraushintaan.

Eteinen
Eteinen

Kiinteistössä korjattiin vesivahingon seurauksena sadevesijärjestelmät ja salaojitukset, jotka olivat päässeet tukkeutumaan ja aiheuttivat vahingon. Kiinteistöyhtiössä vaihtui myös isännöinti ja hallituksen puheenjohtaja. Osakkeemme on nyt hienossa kunnossa ottamaan vastaan omistajiaan talven rientoihin. Hakulomake talvikaudelle löytyy tämän lehden takakannessa.

Päämakuuhuone
Päämakuuhuone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksti ja kuvat: Pekka Teinilä

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s