Tarkista ja päivitä jäsentietosi!

Reilusti yli tuhannelta jäseneltä puuttuu jäsentiedoista ajan tasalla oleva sähköpostiosoite. Sähköinen tiedotuksemme ei siis tavoita heitä. Vielä enemmän puuttuu puhelinnumeroita ja melko paljon myös sotuja.

Jos tiedoissasi on esimerkiksi yrityksen sähköpostiosoite, josta sinua ei enää tavoita, käypä ensi tilassa jäsensivuilla päivittämässä se ja muut jäsentietosi ajan tasalle. Kirjautumisohjeet löydät kotisivujemme etusivulta.

Jäsensivuille kirjautuminen vaatii sähköpostiosoitteen. Jos Sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai olet epävarma päivitysten suhteen, ota yhteyttä faktori Vesa Salmeen, puh. 050 467 9577. Hän päivittää tietosi ajan tasalle. Jos Sinusta tuntuu, että et halua olla enää Mediaunionin jäsen, ilmoita siitäkin osoitteeseen info@mediaunioni.fi tai faktorille.

Käy säännöllisesti jäsensivuilla, jolloin saat parhaiten tietoa mm. jäsentapahtumista ja -eduista, vapaa-ajankohteiden vuokraustilanteesta ja muusta toiminnasta. Aloita keskustelu mieltäsi askarruttavista yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista ja toiveista jäsensivujen keskustelupalstalla ja lisää ruksi Jäsenkeskustelut-osion Seuraa tätä keskustelupalstaa -kehotuksen kohdalle, jolloin saat sähköpostiviestin jäsentenvälisistä keskusteluista.

Ole aktiivisesti mukana Mediaunionin toiminnan kehittämisessä ja tuo ideasi rohkeasti esiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s