Mainontapäivä 13.9.

Vuosittainen Mainontapäivä järjestetään Messukeskuksessa 13.9. Yleisö koostuu yritys- ja markkinointipäättäjistä sekä medioiden,
markkinointi- media- ja mainostoimistojen edustajista. Päivä tarjoaa ajankohtaista tietoa ja uusia työkaluja sekä innostavia näkemyksiä markkinoinnin kehitykseen.  Samalla on tilaisuus verkostoitua, saada sparrausta, innostusta ja inspiraatiota.

Päivän esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuosaajia.  Mukana ovat mm. Elisan markkinointijohtaja Tomi Wirtanen, ETLA:n toimitusjohtaja Vesa Vihriälä, Global Director of Client Solutions, Rosie Hawkins, TNS, elokuvaohjaaja Timo Vuorensola, journalisti, konsultti ja yritysjohtaja Jaakko Tapaninen, Great Point, yrittäjä, tietokirjailija ja luova johtaja Henkka Hyppönen.

Paneelikeskustelussa puhutaan markkinoinnin roolista erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Mukana ovat toimitusjohtaja Elisa Markula, Gustav Paulig, toimitusjohtaja Tommi Köninki, Länsi-Auto, toimitusjohtaja Mika Salokangas, Ahlsell ja paneelin vetäjänä  hallitusammattilainen Anne Korkiakoski.

http://www.mainontapaiva.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s