Viestinnän Keskusliiton toimitusjohtaja vaihtuu

Tehtävään vuosi sitten valittu Jukka Viitasaari on irtisanoutunut 15.5.2016 lähtien. Sanomalehtien Liiton liittojohtaja Jukka Holmberg hoitaa tehtävää toistaiseksi vt. toimitusjohtajana.

Viitasaari aikoo tulevaisuudessa panostaa digitaaliteknologiaan perustuvien palvelujen kehittämiseen yrittäjäpohjalta. Hän on yksi suomalaisen digitaalisen median pioneereista. Holmberg toimi myös vuosi sitten Viestinnän Keskusliiton vt. toimitusjohtajana ennen Viitasaaren aloittamista tehtävässä. Viestinnän Keskusliiton hallituksen puheenjohtajan, Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtajan Vesa-Pekka Kangaskorven mukaan uuden toimitusjohtajan valintaa ei kiirehditä, vaan Holmberg hoitaa tehtävää toistaiseksi oman toimensa ohella.

Viestinnän Keskusliitto valvoo yksityisten media- ja painoyritysten etua työmarkkinoilla ja lainsäädännössä. Liiton jäsenyritykset edistävät sananvapautta, kotimaista kulttuuria ja demokratiaa tuottamalla suomalaisille laadukkaita mediatuotteita ja -palveluja. Liiton jäsenjärjestöjä ovat Aikakauslehtien liitto, Graafinen Teollisuus, Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys.

Lisätietoja:
Vesa-Pekka Kangaskorpi, p. 050 68833
Hallituksen puheenjohtaja
Viestinnän Keskusliitto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s