Tule meille töihin!

Mediaunioni MDU ry – kavereiden kesken MDU – on ammatillis-aatteellinen yli 2000 jäsenen yhdistys, joka kokoaa yhteen viestintäalalla ja sitä lähellä olevilla aloilla työskentelevät ja näiltä aloilta eläköityneet toimihenkilöt.

Haemme Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan toimistoomme juoksevien asioiden hoitajaksi osa-aikaista faktoria – tekijää, jonka keskimääräinen kuukausittainen työaika on 60 h.

Toimenkuvaan kuuluvat sihteerin tehtävät, kokousjärjestelyt ja asiakirjojen laadinta, tiedotus, taloushallintotehtävät, yhdistyksen vapaa-ajanviettokohteiden vuokraustoiminta, jäsentapahtumien järjestelyt sekä muut hallituksen määrittelemät tehtävät, jotka voidaan sisällyttää vuosittaiseen työaikaan.

Toimella ei ole kelpoisuusvaatimuksia, vaan toivomme toimen hoitajalta organisointikykyä, esiintymistaitoa ja hyvää kielitaitoa, tietotekniikan hallintaa, yhdistystoiminnan tuntemusta ja joustavuutta työajoissa. Koe- ja irtisanomisajoissa noudatamme työsopimuslakia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 15.6.2016 mennessä info@mediaunioni.fi, viestikenttään ”Faktori”. Lisätietoja antaa puheenjohtaja Pekka Teinilä, p. 050 553 2508.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s