Uusi jäsenetu MDU:n jäsenille 100 € matkaseteli

Matkasetelin tavoitteena on parantaa MDU:n jäsenten työhyvinvointia ja ei-työelämässä olevien jäsenten elämänlaatua.

Matkaseteli on käytössä MATKAVEKAN ja MATKA-AGENTIT Oy:n  järjestelmillä matkoilla. Tunnistetietona matkaa tilattaessa käytetään henkilökohtaista  MDU:n  jäsennumeroa. Valmismatkoista jäsen maksaa suoraan oman osuuden ja matkatoimisto laskuttaa €100  MDUta Jäsenelle räätälöidyt matkat ns. välitysmyynnin matkoista esim. lentoliput tai majoitusvaraus, matkatoimisto laskuttaa jäsentä koko summasta ja jäsen laskuttaa MDU:ta  100 €. Mediaunioniin menevään laskuun kirjataan nimi jäsennumero ja matkakohde

Etu on henkilökohtainen. Matkasetelin voi käyttää vain kerran kalenterivuodessa. Matka keston tulee olla yli 48 tuntia.

Jäsenetumatkat varataan keskitetysti
Matkavekan Vantaan myyntipisteestä joko sähköpostilla tai puhelimitse; vantaa@matkavekka.fi tai p.  020 120 4150.
Matka-agentin Helsingin toimistosta joko sähköpostilla tai puhelimitse; helsinki@matka-agentit.fi tai p. 050 414 5306.

__

Suomen Matka-Agentit Oy on yksityinen, suomalainen matkatoimisto, joka perustettu vuonna 2000, ja jolla on matkanjärjestäjäoikeudet. Yritys toimii neljällä paikkakunnalla: Porvoossa, Joensuussa, Turussa ja Helsingissä, ja työllistää 15 matkailualan ammattilaista Suomessa, sekä oppaita eri puolilla maailmaa.

– Yritys on valmismatkaliikerekisterin jäsen, ja meillä on koko liiketoimintaa kattava kuluttajaviraston valvoma vakuus. Olemme siis turvallista ja ammattitaitoista matkaseuraa, olemmehan luottoluokitukseltamme kolmen A:n yritys, kertoo toimitusjohtaja Jorma Kukkonen.

Matka-Agenttien ohjelmistossa on laaja valikoima erilaisia opastettuja matkoja: teemamatkoja moneen makuun teatterin, musiikin, puutarhojen ystäville, vaeltajille, kulttuurin, taiteen, historian ystäville.

___

Matkavekan matkamyymäläverkosto on Suomen laajin. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi yritys palvelee verkossa 24 tuntia /vrk.

Matkavekka on vuonna 1973 perustettu suomalainen matkanjärjestäjä ja matkatoimisto. Samaan yritykseen kuuluva Lomamatkat on yksi suurimmista seuramatkanjärjestäjistä. Matkavekan ja Lomamatkojen yhteenlaskettu kokonaismyynti Suomessa vuonna 2014 oli noin 82 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on yhteensä 120. Matkavekka on vuodesta 2006 kuulunut pohjoismaiseen Primera Travel Group -matkailukonserniin, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s