Eero Aarnio suunnitteli syötävän designmakeisen

Kouvolan Lakritsi Oy ja maailmalla mainetta ja kunniaa saavuttanut tunnettu suomalainen muotoilija ja professori h.c. Eero Aarnio ovat innostavan yhteistyön tuloksena aikaansaaneet designmakeisen joka muotonsa ansiosta kantaa nimeä Kummitus.
kummitus_.jpg__300x200_q85_crop_subsampling-2_upscale

Pallotuolistaan parhaiten kotimaassa tunnettu Eero Aarnio innostui ajatuksesta ryhdyttyään lakutehtailija Timo Nisulan kanssa ideoimaan syötävää designmakeista. Vajaan vuoden mittaisen hedelmällisen yhteistyöntulos on nyt nähtävissä ja maistettavissa. Designmakeisilla tullaan tähyämään kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille.

Haastavan pakkauksen toteutuksesta on vastannut designiin- ja innovatiivisiin pakkausratkaisuihin erikoistunut ja panostava kotimainen Starcke Oy. Myyntipaikoiksi designmakeiselle on suunniteltu sisustus- ja eksklusivetuotteita myyvät liikkeet. Kummitus lakumakeinen tuodaan markkinoille toukokuun 2016 loppupuolella.

Designmuseossa on 8.4. – 25.9.2016 Eero Aarnion laajin tähän mennessä esitetty katsaus 83-vuotiaan muotoilijan tuotantoon ja muotoiluajatteluun.

Lisätietoja
Lakutehtailija Timo Nisula Kouvolan Lakritsi Oy p. 0400 – 490 020
Design- ja innovointijohtaja Ilkka Harju Starcke Oy p. 040 – 358 2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s