Uudelle vuosisadalle

Lehden historiassa käynnistyy nyt järjestyksessään toinen satavuotistaival. Mietin, millainen seuraava satavuotisnumero voisi olla. Visiointi saattaa kuitenkin aiheuttaa turhaa päänsärkyä, juhlanumero kun on sitten tulevaisuuden lehtitoimikunnan murhe.  Kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet Faktorin tekimiseen sen ensimmäisellä satavuotiskaudella!

Jäsenpalveluissamme käytetään pääsääntöisesti sähköisiä kanavia. Se saattaa aiheuttaa monelle tuskaa. Käyttäjätunnuksia ja salasanoja tarvitaan moneen eri paikkaan. Kuka niitä aina muistaa? Jäseniltä tulleissa viesteissä yleinen kysymys onkin, miksi en pääse jäsensivuille. Unohdus ja uusien tietojen päivittäminen on ehkä jäänyt tekemättä.

Kun yhteystietosi muuttuvat, muistathan ilmoittaa siitä Mediaunionille. Tämä koskee niin kotiosoitetta kuin sähköpostiakin. Näin voimme päivittää tietosi jäsenrekisteriin, ja saat täyden hyödyn jäsenyydestäsi.

Kun jäsenrekisteri on ajan tasalla, voimme palvella sinua paremmin. Voit ilmoittautua tapahtumiin ja saat tietoa toiminnasta. Rekisterissä olevaan osoitteeseen lähetetään myös Faktori-lehti. Osoitteenmuutokset saamme vain jäseniltä.

Jos et itse pysty muokkaamaan tietojasi, toimi näin: lähetä uudet tiedot, posti- sekä sähköpostiosoite info@mediaunioni.fi tai soita toimiston numeroon 010 5744 770, tai jätä viesti vastaajaan. Asia hoidetaan mahdollisimman nopeasti.

Jyväskylässä pidetään 9.4. Mediaunionin yhdistyskokous. Siellä käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Se on paikka, missä sinä päätät, ja voit tuoda ideasi esille.

Meitä mediaunionilaisia on noin kaksituhatta ympäri maata. On kyselty, voiko yhdistyskokoukseen osallistua etänä ja voiko henkilövaaleissa äänestää sähköisesti. Vielä eivät sääntömme tätä salli, mutta kenties tulevaisuudessa. Jos haluat muutoksia sääntöihin, toimintatapoihin sekä hallintoon, se tapahtuu vain yhdistyskokouksessa. Tervetuloa Jyväskylään!

Niemen Masa
veli-matti.niemi@pp3.inet.fi
puh. 0500 493 681

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s