Jäsen, tunnetko etusi?

Mediaunionin hyvä taloudenhoito kautta aikojen antaa vakaat ja hyvät puitteet myös nykyiselle toiminnalle. Lisäksi vanhan toimistohuoneiston myynti parantaa niitä edelleen. Jäsenille on tarjolla lukuisia etuja, ja ne kannattaa tuntea.

Uusi MDU ei ole perinyt jäsenmaksua kahteen ensimmäiseen vuoteen. Taloudellisesti siihen ei ole ollut tarvetta. Osa varoista on sijoitettu, ja niistä osa on tarvittaessa kotiutettu. Mitä sitten ovat nuo tarpeet?

jasenedut_Matkoja

Jäsenedut, avustukset ja toiminnan kulut

Mediaunioni pitää yllä kolmea lomahuoneistoa. Huoneistojen kuluja katetaan osin vuokratuotoilla, mutta ajan myötä huoneistojen kunnostaminen tarvitsee lisää varoja. Nyt kuluja lisää hallituksen päätös nostaa kohteiden palvelutasoa.

Kaikkien lomakohteiden vuokraan sisällytettiin liinavaatteet ja loppusiivous. Tämä helpottaa etenkin niitä, jotka liikkuvat paialle julkisilla kulkuvälineillä. Pakkaamisen vaiva vähenee muutenkin. Vaikka omatoimisuuteen oli totuttu jo vuosien saatossa, katsottiin, että loppusiivous oli paras siirtää ulkopuoliselle toimijalle. Näin myös mahdolliset palautteet ovat kohdistettavissa.

Satuniemessä jo on ollut langaton nettiyhteys, joten ne asennettiin myös Rinnelinnaan ja Tintintaipaleelle. Tässäkin on siis tullut nykyaikaan.

Remontti Rinnelinnassa

Rinnelinnassa alkaa kevätsesongin jälkeen mittava remontti. Huoneisto on tähän saakka ollut lähes alkuperäisessä asussa, toki hoidettu ja huollettu. Mutta nyt päätettiin laittaa asioita kerralla kuntoon. Kilpailutuksen jälkeen valitsimme kolmesta tarjouksesta urakoitsijaksi Vastuuremontin.

Vuoden vaihteessa uusittiin myös kaikki sängyt. Kerrossänkyjen tilalle tuli kaksi runkopatjasänkyä. Huoneisto on nyt mitoitettu neljälle, kuitenkin olohuoneen sohvaksi tulee levitettävä malli. Valittu työryhmä koostaa esitykset remontista hallituksen päätettäväksi. Kunnostustöiden kestoksi arvioidaan kaksi-kolme viikkoa.

Lomaosakkeiden tilalle matkaseteli

Liittoaikana hankituista STTK:n lomaosakkeista hallitus päätti luopua, sillä niiden käyttö oli vähäistä. Jäsenistön käyttöön tulee sen sijaan matkaseteli. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi MatkaVekan ja Lomamatkat sekä Matka-Agentit. Setelin käyttöohjeita työstetään parhaillaan. Niiden käyttö on tarkoitettu yhteistyökumppaneiden valmismatkoihin ja jäsenelle räätälöityyn valmismatkaan. Säännöt ja ohjeet valmistuvat kevään aikana.

STTK:n lomaosakkeista luopumisen johdosta ei Mediaunionin kautta enää saa jäsenetua Levin kylpylähotellissa 1.2.2016 alkaen. Jäsenetu säilyy kuitenkin Pron tai Pron seniorien jäsenillä. Jos et vielä ole jäsen, kannattaa liittyä, näin saat etuuden. Kotimaan kohteiden lisäksi Prolla on lomakohteita myös Espanjassa. Tällä hetkellä vuoden palvelumaksu on 35 euroa. Tietoa  senioriyhdistyksestä löytyy enemmän tästä lehdestä sivulta 14.

Edullisesti tapahtumiin

Jäsenille tarjotaan usein myös edullista mahdollisuutta osallistua erilaisiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi tänä keväänä pääsee kympillä Anssi Kelan konserttiin. MDU:n hallitus päättää tilaisuuden omavastuuosuuden, minkä jäsen maksaa. Mediaunionin perinteisiä, tuettuja tapahtumia ovat olleet keila-, pilkki ja golfkisat sekä koskikalastus. Lisäksi hakemuksesta myönnettävistä avustuksia ovat opintoavustukset. Teksti Veli-Matti Niemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s