Packnews.fi aloittaa Suomessa 1.3.

Print&Media lanseeraa 1.3. uuden pakkausalan uutissivuston osoitteessa Packnews.fi. Packnews on ruotsalaisen Nord Emballage -lehden omistama uutissivusto.

– Suomessa ei ole ollut pakkausalalle suunnattua uutissivustoa.  Toivonkin, että Packnews.fi otetaan omaksi tietokanavaksi koko pakkausalan ruokaketjussa, pakkaussuunnittelusta tuotantoon saakka, kommentoi Print&Media Publishing Oy:n kustantaja Jarkko Hakola tuoretta yhteistyötä.

Packnews-konsepti leviää tänä keväänä kaikkiin Pohjoismaihin. Ruotsissa ja Norjassa sivusto on jo olemassa ja Tanskassa Packnews aukeaa samaan aikaan kuin Suomessakin. Ruotsin Packnewsin ja Nord Emballage -lehden päätoimittaja Bo Wallteg on vakuuttunut, että pohjoismainen yhteismedia tulee toimimaan.

– Lanseerasimme jo 10 vuotta sitten Packnyheter.se-sivuston. Olimme etulinjassa alan verkkouutisoinnissa. Nimi muutettiin viime vuonna, kun ostimme norjalaisen Packnews-sivuston, joka oli lakkautettu vuonna 2014. Pystytimme Norjaan uuden sivuston ja samalla uusimme oman ruotsalaisen sivustomme. Palaute on ollut todella hyvää, sillä tämän päivän moderni pakkausala tarvitsee nopeaa ja helppolukuista tietoa siitä, mitä alalla tapahtuu, Wallteg sanoo.

Print&Media on vastuussa sivuston toimitus- ja myyntityöstä. Kansainväliset ilmoitusasiakkaat ja osa uutisoinnista hoidetaan yhteistyössä pohjoismaisten kollegojen kanssa.

– Julkaisemme uutisia päivittäin, aivan kuten Print&Median sivustollakin. Lisäksi julkaisemme viikottaisen uutiskirjeen. Uutiset tulevat kotimaasta, mutta myös kansainvälisestä markkinasta, Hakola kertoo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s