Kiitos jäsenkyselyyn vastanneille!

MDU:n keväiseen jäsenkyselyyn vastasi 115 henkilöä. Vastanneiden ikä- ja sukupuolijakauma seurasi aika hyvin koko jäsenistön jakaumaa. Vastaajista n. ¾ oli ikäryhmissä 55-64 v ja 65 v ja vanhemmat. Työssäkäyviä vastaajia oli hieman vähemmän kuin eläkkeellä olevia. Myös alueellinen jakauma vastasi koko jäsenkuntaamme, 53 vastaajan postinumeron ensimmäinen merkki oli nolla.

Kiinnostavaksi koulutukseksi nähtiin mm. tietotekniikka (24 % vastanneista) ja sosiaalinen media (18 %). Kulttuuritarjonnassa teatteri- ja konserttiesitykset kiinnostivat yli puolta vastaajista. Matkakohteista tärkeimmiksi arvostettiin koti- ja ulkomaan vapaa-ajankohteet. Ruumiinkulttuurissa koti- ja ulkomaiset urheilutapahtumat olivat selvästi kiinnostavimmat.

Voinemme tehdä kaksi johtopäätöstä: 1) Mediaunionin tarjoamat lomakohteet ovat jäsenistölle tärkeitä. 2) Tapahtumat, joihin voidaan osallistua yhdessä ovat kiinnostavia.

Vastanneiden kesken arvottiin viisi yllätyspalkintoa. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Tarkemmin jäsenkyselyn tuloksiin voi tutustua jäsensivuilla osoitteessa www.mediaunioni.fi

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s