Vesa-Pekka Kangaskorpi Viestinnän Keskusliiton hallituksen puheenjohtajaksi

Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi on valittu Viestinnän Keskusliiton hallituksen puheenjohtajaksi 1.1.2016 alkaen.

Kangaskorpi ottaa vastaan VKL:n puheenjohtajuuden toimittuaan liiton hallituksessa vuoden 2014 alusta. Sanomalehtien Liiton hallitukseen Kangaskorpi valittiin 2010, ja liiton hallituksen puheenjohtajana hän on toiminut vuoden 2014 alusta.

Kangaskorpi nostaa media-alan edunvalvonnan ydinkysymyksiksi mediasisältöjen arvonlisäverotasot, tasapainon julkisen ja yksityisen mediapalvelun välillä sekä jakelupalvelujen turvaamisen.

– Lehtien, kirjojen ja muiden mediasisältöjen arvonlisäveron alentaminen on tehokkain tapa turvata kotimaisen median tulevaisuutta. On tärkeää, että Suomen hallitus toimii määrätietoisesti sen puolesta, että digitaalisen median kuluttajavero lasketaan printtituotteiden tasolle, Kangaskorpi painottaa.

VKL:n puheenjohtajana tämän vuoden loppuun asti toimiva Pekka Soini on hoitanut tehtäväänsä talouden laman ja media-alan murroksen vuosina. VKL:n syyskokouksessa hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Jari Avellan, PunaMusta Oy, toimitusjohtaja Pekka Harju, Otavamedia Oy, toimitusjohtaja Pia Kalsta, Sanoma Media Finland Oy, ja toimitusjohtaja Sari Niemi, Koliprint Oy.

>> Lue lisää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s