E-lukupiiri aktivoi lukijat someen

HelMet-kirjastot ja Elisa ovat käynnistäneet toista kertaa sosiaalisen lukemisen e-lukupiirin. Lukupiirin tavoitteena on edistää e-kirjojen ja sosiaalisen lukemisen tunnettavuutta.

– Sosiaalisen median lukupiiri on nykyajan kiireisille ihmisille sopiva lukupiiri. Siihen voi osallistua missä ja milloin vain – vaikkapa juuri silloin, kun kirjasta herää jokin uusi ajatus. Siihen voi myös sitoutua juuri sen verran kuin haluaa, sanoo e-informaatikko Laura Kärpijoki Helsingin kaupunginkirjastosta.

Syksyn ja kevään aikana lukupiiri kokoontuu keskustelemaan uutuuskirjoista kaikille avoimissa tilaisuuksissa HelMet-kirjastoissa.
Tutkimuksen mukaan sähköisten kirjojen suosio on vahvassa kasvussa.  Kirjastotapaamisissa tai Facebook-ryhmässä saatetaan nähdä myös yllätysvieraita, esimerkiksi kirjailijoita tai kääntäjiä.

E-kirjoihin voi tutustua maksutta HelMet-kirjaston e-kirjaston tai valtakunnallisen e-kirjaston vapaiden kirjojen valikoimien kautta. Myös Elisa Kirjassa on yli 400 ilmaista kirjaklassikkoa.

Lähde: http://www.julkaisija.fi/e-lukupiiri-aktivoi-lukijat-someen/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s