MDU:n golfmestaruuskilpailu

MDU:n toinen mestaruuskisa pelattiin Asikkalassa Kanavagolfin kentällä 12.6. Mukaan oli ilmoittautunut 15 pelaajaa, joiden lisäksi oman kisansa kävivät seuralaiset. Heitä oli mukana kolme.

Pelit käynnistyivät pienen tihkusateen saattelemina, mutta sää parani mitä pitemmälle kenttää edettiin. Voittoon pelasi itsensä Keijo Kokkonen pistein 31.Seuraavalla nelikolla oli kaikilla sama pistemäärä 29 p., jolloin sijoitus ratkaistiin alemman tasoituksen mukaan. Järjestys muotoutui seuraavasti: Simo Kokko, Tapani Tammi ja Olli Lindfors. Puolisoiden paras oli Eija Myllymäki 27 pisteellä, seuraavina Tuula Helin ja Hannele Kokko.

Golf-seuralaiset vasemmalta: Hannele  Kokko, Tuula Helin ja Eija Myllymäki. 8.10.2015
Golf-seuralaiset vasemmalta: Hannele Kokko, Tuula Helin ja Eija Myllymäki.
Paras puhdastulos:  Hannu Helin.
Paras puhdastulos: Hannu Helin.

Tämän vuotinen kenttä sai kaikkien hyväksynnän niin kuntonsa, pelattavuutensa kuin sijaintinsa puolesta. Molemmat MDU:n kisat järjestänyt Jorma Hietanen Mikkelistä valtuutettiin jatkamaan hommia myös ensi vuonna. Kaikille osanottajille kiitokset, oli mukava tavata ja pelata leppoisissa merkeissä. Teksti Jorma Hietanen, kuvat Pekka Teinilä.

Golfmestaruuskilpailujen mitalikolmikko: vasemmalla toiseksi sijoittunut Simo Kokko, keskellä mestari Keijo Kokkonen ja oikealla kolmanneksi yltänyt Tapani Tammi.
Golfmestaruuskilpailujen mitalikolmikko: vasemmalla toiseksi sijoittunut Simo Kokko, keskellä mestari Keijo Kokkonen ja oikealla kolmanneksi yltänyt Tapani Tammi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s