Satakunnan Graafinen Kilta Pro ry: Veikko Boman jatkaa

Satakunnan Graafinen Kilta Pro ry:n vuosikokous
Veikko Boman jatkaa puheenjohtajana

SGK:n vuosikokous pidettiin Porissa, lounasravintola Viikin Helmessä 11.4.2015. Paikalla oli 12 kiltalaisia ja MDU:n toiminnanjohtaja. Ennen varsinaista kokousta nautittiin maittava kokouslounas, jonka jälkeen Killan pitkäaikainen puheenjohtaja Veikko Boman avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pentti Riitahaara, jonka johdolla kokouksen rutiiniasiat käsiteltiin ripeästi. Toimintasuunnitelman tapahtumat-kohdassa keskusteltiin syksyllä järjestettävästä Tallinnan matkasta. Sovittiin päivämäärä ja millä osanottajamäärällä matka järjestetään. Koeäänestyksessä kokousedustajien kesken lähtijöitä tuntui olevan riittävästi. Keskusteltiin myös yhteiskuljetuksesta FinnGraf 2015 messuille Jyväskylään. Vuoden 2014 tilinpäätös jäi hieman ylijäämäiseksi.

Killan puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti nykyinen puheenjohtaja Veikko Boman, joka kiitti luottamuksesta ja ilmoitti, että puheenjohtajuuskausi tulee olemaan hänen viimeisensä.

Etualalla rahastonhoitaja Vesa Holopainen kertoo kokousväelle vuoden tilinpäätöstietoja.
Etualalla rahastonhoitaja Vesa Holopainen kertoo kokousväelle vuoden tilinpäätöstietoja.

Johtokuntaan valittiin Ville Kaipiainen, Mika Korelin, Lasse Suominen, Petri Piipponen ja Pekka Heurlin. Rahastonhoitajana jatkaa johtokunnan ulkopuolisena Vesa Holopainen.

Huvitoimikunta jatkaa entisin voimin eli koollekutsujana Pentti Riitahaara ja jäseninä Olavi Eklund ja Jouko Rantala. Toiminnantarkastajiksi valittiin Raimo Vallinen ja Olavi Eklund.

Kokouksen lopuksi MDU:n toiminnanjohtaja kertoi yhdistyksen toiminnasta. Pääpaino oli tulevassa yhdistyskokouksessa ja yhdistyksen vuodelle 2015 suunnitelluissa tapahtumissa. Hän kertoi myös MDU:n taloudellisesta tilanteesta ja mistä yhdistyksen varallisuus muodostuu. Kokousedustajille jaettiin Pron sopimusvastaavamme Mikko Honkasen tekemä kooste viestintäsektorin nykytilanteesta.Teksti ja kuvat: Pekka Teinilä

Satakunnan Graafinen Kilta Pron puheenjohtajaksi yksimielisesti valittu Veikko Boman.
Satakunnan Graafinen Kilta Pron puheenjohtajaksi yksimielisesti valittu Veikko Boman.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s