Pietari Waldin Kilta Pro ry: Ari Rantasen pesti jatkuu

Pietari Waldin Kilta Pro ry:n vuosikokous
Ari Rantasen pesti puheenjohtajana jatkuu

PWK:n vuosikokous pidettiin perinteisesti Turun Upseerikerhon tiloissa ja perinne jatkui myös tarjoilussa – lämmin metsästäjänleipä! Kokoukseen osallistui 20 kiltalaista, joista kauniimman sukupuolen edustajia oli kaksi.

Yhdistyksen puheenjohtaja Ari Rantanen avasi kokouksen, ja hän kertoi huolensa vuokratyövoiman käytöstä ja siihen liittyvistä ongelmista. Myös yritysten huonosta maksukyvystä ja alan huonosta työllisyystilanteesta Rantanen oli huolissaan.

PWK:ssa on tästä vuodesta lähtien siirrytty yhden virallisen kokouksen taktiikkaan. Näin kaikista yhdistyksen henkilövalinnoista, tilinpäätöksestä, toimintakertomuksesta, talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta tehdään päätökset vuosikokouksessa.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jorma Suomi, joka rutiinillaan johti kokousta asiallisesti. MDU:n toiminnanjohtaja puheenvuorossaan keskittyi pääasiassa tulevaan MDU:n yhdistyskokouksen asioihin. Hän myös avasi jakoperusteet toiminta-avustuksista ja muista MDU:n toimintaan liittyvistä asioista.

Pron sopimusvastaava Mikko Honkanen kertoi seuraavaksi Pron aluetoiminnasta, jäsenhankinnasta, jäsenmääristä alueittain, TES-asioista ja liiton tarjoamasta koulutuksesta.

Kokouksen puheenjohtaja Jorma Suomi oik. ja häntä avustivat taloudenhoitaja Leena Ala-Nissilä ja yhdistyksen puheenjohtaja Ari Rantanen.
Kokouksen puheenjohtaja Jorma Suomi oik. ja häntä avustivat taloudenhoitaja Leena Ala-Nissilä ja yhdistyksen puheenjohtaja Ari Rantanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sääntömääräiset asiat käsiteltiin seuraavaksi. PWK:n hallitus oli tehnyt hyvää työtä, sillä vain muutama stilistinen korjaus tehtiin toimintasuunnitelmaan ja tilinpäätökseen. Killan puheenjohtajuudesta ei jouduttu äänestämään, sillä ehdokkaita oli vain yksi eli Ari Rantanen jatkaa puheenjohtajana seuraavaan vuosikokoukseen asti.

Halitukseen valittiin Leena Ala-Nissilä, Tiia Nummi, Pasi Latvala, Anssi Kankare ja Teppo Kosonen, joten Killan sääntöjen noudatettiin kirjaimellisesti valintoja tehtäessä ”Hallitusta valittaessa tulee ottaa huomioon alueellinen edustavuus ja yhdistyksen jäsenistön sukupuolijakauma ja rakenne”. Tilintarkastajiksi valittiin Reijo Kirjonen ja Seppo Salminen. Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen ja toivoi mahdollisimman monen killan jäsenistä osallistuvan MDU:n yhdistyskokoukseen.
Teksti Pekka Teinilä, kuvat Teppo Kosonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s