Kesää kohti

Palstallani juttuaiheet ovat yleensä edenneet vuodenaikojen mukaisesti. Se on loogista, ilmestyyhän lehtemme juuri neljännesvuosittain. Nyt siis on vuorossa kesä, vaikka tätä kirjoittaessani siitä ei ole tietoakaan – sataa vuoroin räntää ja vettä. Kesä kuitenkin tulee ja sen myötä toimintamme hieman rauhoittuu.

Teemme toukokuussa retken Verlaan. Kirjoitushetkellä ilmoittautuneita oli alle kymmenen, mutta ilmoittautumisaikaa oli jäljellä vielä monta viikkoa. Retken valmisteluun on käytetty paljon aikaa ja onkin harmi, jos yritys kariutuu osanottajapulaan. Hallitus on määrittänyt osanottajamäärän minimiksi kymmenen henkilöä.

Ensi kuussa on vuorossa yhdistyksen golfmestaruuskilpailut Vääksyn KanavaGolfin kentällä. Sen verran muutosta on tapahtunut edelliseen kilpailuun, että seuralaisille on oma lähtönsä. Kilpailukutsu löytyy tästä lehdestä. Loppukesä on sitten varattu lomailuun, silloin kannattaa hyödyntää lomakohteitamme. Hakuajan päätyttyä on tarkoitus päivittää jäsensivujemme varauskalenteri, joten sieltä voi katsoa vapaiksi jääneitä viikkoja.

Viikosta 45 lähtien muutoksena on, että loppusiivous kuuluu vuokraushintaan niissä kohteissa, missä se on mahdollisuus toteuttaa.

***

Keräämme jäseniltä ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi. Osallistu siis sähköiseen jäsenkyselyyn, linkki siihen löytyy myös lehdestä. Hyvästä yrityksestä huolimatta yhteiset tilaisuutemme kärsivät joskus osallistujien puutteesta. Kerro siis teemmekö sinun kannaltasi oikeita asioita. Toivomme, että kyselyyn saadaan kunnon otanta ja hyviä ideoita toimintamme tukemiseksi.

Myös koulutustoimintaan kaivataan sellaisia ideoita, jotka kiinnostaisivat suurinta osaa jäsenistämme. Marraskuun lopulle suunnittelemme kahden päivän koulutustapahtumaa Tallinnaan. Koulutuksen aiheiksi olemme kaavailleet seuraavia asioita: piensijoittajalle vinkkejä, Pron jäsenpalvelut, MDU:n ajankohtaiset asiat ja jäsenkyselyn anti, tehot irti jäsentiedoista, nettisivut kuntoon, ilmaisjakelulehden tulevaisuudennäkymät ja vierailu lehtitaloon Tallinnassa.

Koulutusmatka on tarkoitettu sekä jäsenelle että seuralaiselle. Katsotaan, minkälaiseen tapahtumaan päädymme. Seuraavassa lehdessä on varmasti asiasta enemmän tiedotettavaa.

***

Kotisivumme ovat hyvässä mallissa ja toimivat, samoin jäsensivumme ja jäsenrekisterimme. Silti on suuri joukko jäseniä, jotka eivät pääse kirjautumaan jäsensivuille sen vuoksi, että eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan, joka on kirjautumisen edellytys.

Ilmoittautumiset tapahtumiin onnistuvat ainoastaan jäsenrekisteriin kirjautumisen kautta. Jos et ole vielä jäsensivuillemme päässyt, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi. Lisään tiedon jäsentietoihisi, ja sen jälkeen pääset jäsensivuille.

Lomapaikkojen hakuvaihe on päättynyt, ja nyt voit kysellä vapaiksi jääneitä viikkoja. Myös lomaosakkeiden vapaat viikot tulevat jäsensivujen lomakalenteriin hakuajan umpeuduttua.

Kaikille jäsenille perheineen aurinkoista ja rentouttavaa kesää!
Pekka Teinilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s