Hallitusseminaarissa aiheina lomapaikat, kysely, tapahtumat

Mediaunionin hallitus kokoontui vuotuiseen seminaariinsa 16.–17.1.2015 Hämeenlinnan Aulangolla. Hallitusedustajista paikalla oli 11. Seminaarissa tehtiin kolme ryhmätyötä.

Ensimmäisen ryhmän tehtävänä oli lomapaikkojen tarjontatason nostaminen Rinnelinnassa sisällyttämällä vuokraushintaan loppusiivous. Ryhmä pohti myös mahdollisten muiden tuotteiden, kuten hissilippujen, golfoikeuksien ja kylpylälippujen sisällyttämistä vuokrahintaan. Jatkossa voitaisiin käyttää palveluntarjoajien palveluja paremmin hyödyksi. Ryhmä myös esitti uuden osakkeen hankkimista ulkomailta tai viikko-osakkeita kotimaisista lomakohteista. Vuokra-aikojen järkeistämistä on harkittava, jos kohteisiin tulee loppusiivous. Tutkitaan kokonaishoidon ulkoistamisen kustannukset. Kaikkia ryhmän esittämiä ehdotuksia jatkojalostetaan.

Toinen ryhmä suunnitteli jäsenkyselyä, sen kysymyksiä, kyselyn ajankohtaa ja toteuttamistapaa. Esitys muodostui neljästä osasta: kulttuurista, liikunnasta ja urheilusta, matkailusta, koulutuksesta. Kysely tehtäisiin sekä sähköisesti että seuraavassa Faktori-lehdessä.

Seminaarilaiset vas. Heli Varvio, Paavo Kyröläinen, Tuomo Hekkala, Jorma Suomi, Irma Piironen, Miika Niinikoski, Veikko Boman, Ari Rantanen, Timo Nurmi ja Kari Koivisto. Kuvasta puuttuvat puheenjohtaja Veli-Matti Niemi ja Mikko Honkanen.
Seminaarilaiset vas. Heli Varvio, Paavo Kyröläinen, Tuomo Hekkala, Jorma Suomi, Irma Piironen, Miika Niinikoski, Veikko Boman, Ari Rantanen, Timo Nurmi ja Kari Koivisto. Kuvasta puuttuvat puheenjohtaja Veli-Matti Niemi ja Mikko Honkanen.

Kolmas ryhmä pohti uusia jäsentapahtumia. Tapahtumat luokiteltiin järjestämisvastuiden mukaan: MDU yksin, MDU ja ”alayhdistys” yhdessä ja ”alayhdistys” yksin. Osallistumismaksujen pitää olla kohtuullisia, mutta pakollisia sitoutumisen vuoksi. Matkakustannuksista sovitaan tapauskohtaisesti. Tilaisuuksista pitää aina tulla kustannusarvio etukäteen, jos järjestäjänä on muu kuin MDU yksinään. Esitettiin, että puheenjohtajalla on jaettavana harkintansa mukaan vuosittain sovittava rahasumma eri avustuksiin.

Lopuksi käytiin läpi hallituksen valitseman pienryhmän laatima tämän vuoden toimintaa kartoittava esitys ja viiden vuoden PTS. Teksti ja kuvat Pekka Teinilä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s