100-vuotias Faktori

Mediaunionin uuden alun ensimmäinen toimintavuosi alkaa olla lopuillaan. Paljon on saatu aikaan, mutta vielä on paljon työtä edessä.

Tiedonkulkua on tehostettava, ja siihen myös panostetaan. Jäsenen pitää myös itse olla aktiivinen ja etsiä tietoa kotisivuilta. Ne, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa, saavat tietoa asioista ja tapahtumista heti. Jos et ole jo käynyt rekisteröitymässä, niin käy sivulla mediaunioni.fi.

Nyt postissa tulleen uuden jäsenkortin saatteessa on ohjeet. Faktori-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, joten keväällä pitää tietää, mitä syksyllä tapahtuu ja syksyllä olla jo tiedossa kevään tapahtumat. Muuten tieto lehden välityksellä ei kulje ajoissa. Toisaalta, muistaako sitä syksyllä, mitä keväällä tiedotettiin. Siis käy välillä kotisivuilla.

Helmikuun alussa pidettiin MDU:n pilkkikisat ja talvipäivä Hollolan Messilässä. Osallistujia oli hyvä määrä ja usealta paikkakunnalta. Säät olivat vaihtelevat, mutta Messilässä on hyvät rinteet ja Salpausselän monipuoliset hiihtoreitit. Järven jäälle on aurattu jäätie, joten sielläkin on mukava liikkua.

Muista myös ilmoittautua toukokuun jäsenretkelle Verlan tehdasmuseoon. Verlan tehdas ja sen ympäristö on ainutlaatuinen. Vaikka tehdas ajettiin alas 60-luvulla, on laitos tänäänkin toimintakuntoinen. Verla on UNESCON maailmanperintökohde. Lähellä tehdas-aluetta voi tutustua kalliomaalauksiin. Museokierrokselle on rajoitettu henkilömäärä, joten varaa paikkasi ajoissa. Varmista aika kotisivuilta.

Tärkein kevään tapahtumista on tietysti yhdistyskokous 18.4. Hämeenlinnan Aulangolla. Se on paikka, jossa sinulla on päätäntävaltaa. Siellä voit tuoda asiasi esille! Kerro, mitä haluat, mitä haluat muuttaa, mikä on ollut hyvää ja huonoa. Myös henkilövalinnat tehdään yhdistyskokouksessa. Koska Mediaunionissa on vain henkilöjäseniä, niin he ajavat koko jäsenistön etuja, eivät vain oman osastonsa asioita. Voit valita oman etusi mukaan.

Faktori-lehti on tänä vuonna 100-vuotias. Lukijamatka on oiva tapa juhlistaa lehteä. Hallitus on päättänyt järjestää syyskuun viimeisenä viikonloppuna lukijamatkan Heidelbergiin. Lähtö on Helsingistä perjantaina aamulennolla ja paluu sunnuntai-iltana. Lopullinen ohjelma ja aikataulu ovat suunnitteilla. Paikkoja on 30, ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Kaupunki on tutustumisen arvoinen, sillä linna ja vanhakaupunki ovat säilyneet vahingoittumattomina toisessa maailman sodassa. Tästäkin saat tarkemmat tiedot nettisivuilta.

Yhdistys tukee jäsenen osallistumista tilaisuuksiin hallituksen vahvistamilla määrällä ja päättää jäsenen omavastuuosuuden. Muista siis huhtikuinen päivämäärä 18.4., silloin sinä päätät yhdistyksen toiminnasta! Nähdään Aulangolla.

Niemen Masa
0500 493681
veli-matti.niemi@pp3.inet.fi

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s