Vuosi on mennyt

Yhdistyksemme ensimmäinen toimintavuosi on päättymäisillään. On sanottava, että aikamoista hapuilua ja hakemista kuluva kausi on ollut. Sehän toki tiedostettiin jo ensimmäisessä yhdistyskokouksessa.

Alkuvuonna hallituksena jatkoi Mediaunionin vanha hallitus, samoin puheenjohtajana liiton silloinen puheenjohtaja Mikko Honkanen.

Ennen ensimmäistä yhdistyskokousta hallitus kokoontui kaksi kertaa. Päällimmäisinä asioina olivat yhdistyskokouksessa käsiteltävät asiat: toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä tietysti yhdistyksen säännöt. Kaikki nämä saatiin kuntoon, mutta kaikessa kiireessä unohtui kutsun laatiminen vuoden ensimmäiseen lehteen. Jouduimmekin postittamaan kutsun kaikille jäsenille. Kokouspaikan valinta onnistui hienosti, sillä paikan piti olla hyvin joustava. Kokousedustajien määrä voi olla mitä tahansa 20 ja 2100 välillä.

Yhdistyskokouksessa valittu yhdistyksen puheenjohtaja ja uusi 12 henkilön muodostama hallitus järjestäytyi ja aloitti työskentelynsä. Ensimmäisenä tapahtumana yhdistys järjesti golfmestaruuskilpailut Kuusankoskella. Toinen yhteistapahtuma, sisävesiristeily ja museokäynti, ei kerännyt riittävästi innokkaita osanottajia ja näin ollen peruuntui. Kolmas tapahtuma oli lokakuussa yhdistyksen keilailumestaruuskilpailu Espoossa. Loppuvuoden huipentuma, teatteri- ja pikkujoulutilaisuus Tampereella, sai loistavan vastaanoton. Osanottajia oli 121.

Hallitus kokoontui kaikkiaan kolme kertaa, ja sähköpostikokouksia oli muutamia yksittäisten asioiden nopeaan päätökseen saattamiseksi.

Hallitus myös kokoontui seminaariin pohtimaan tulevaa kautta. Tällä hetkellä toimintasuunnitelmaluonnos on jo hyvässä kuosissa, samoin talousarvio. Myös tulevan yhdistyskokouksen kokouspaikkaa haarukoidaan akselilla Turku–Heinola. Kutsu yhdistyksen kokoukseen tulee seuraavaan lehteen. Kaikkiaan kulunut vuosi on ollut uusien toimintatapojen hakemista ja oikeiden asioiden painottamista.

Talvikauden lomaosakkeiden hakuaika päättyi lokakuun puolessa välissä. Myös sen jälkeen on vapaiksi jääneiden viikkojen hakeminen ollut mahdollista. Hakemuksia tuli runsaasti, ja hakemukset painottuivat koululaisten talvilomaviikoille. Sesongin ulkopuolisille, yksittäisille viikoille hakeneet saivat melkoisella varmuudella myös haluamansa viikon.

Suosituin kohde oli Rinnelinna, jossa vapaiksi jääneitä talvikaudenviikkoja on enää viisi. Toiseksi suosituin oli Tahkolla sijaitseva Tintintaival, jossa vapaita viikkoja löytyy vielä toistakymmentä. Satuniemessä on vapaita viikkoja yli parikymmentä.

Mökkiarvonnasta sen verran, että mökin viikkoarvonnassa olivat ensisijaisesti mukana ensikertalaiset, heitäkin jäsenistöstämme löytyy. Hakijalla oli mahdollisuus esittää myös toissijainen vaihtoehto. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että jos toissijaiseen viikkoon ei ole muita halukkaita, on viikko silloin käytettävissä.

Kehotan yhdistystemme sihteereitä viestittämään mahdollisista yhdistyksiinne tulevista uusista jäsenistä minulle, jotta voin tarjota heille Mediaunionin jäsenyyttä. Sihteerit voivat itsekin kertoa uusille jäsenille mahdollisuudesta liittyä joukkoomme. Samoin yhdistysten toimihenkilölistan ajan tasalle saattamiseksi pyytäisin ilmoitusta toimistoon.

Toivotan kaikille jäsenillemme hyvää, rauhallista ja onnekasta joulunaikaa ja uutta vuotta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s