Rantanen jatkaa puheenjohtajana

Pietari Waldin Kilta Pro piti syyskokouksensa lokakuun 16. päivänä Turun Upseerikerholla. Kokous oli historiallinen: jatkossa Kilta pitää vuodessa ainoastaan vuosikokouksen, missä päätetään vuoden yhteisistä asioista. Paikalla oli kaikkiaan 20 kiltalaista.

AlkurutiiPWKnien jälkeen Mediaunionin toiminnanjohtaja käsitteli lyhyesti yhdistyksen ajankohtaisia asioita ja yhdistyksen taloudellista tilannetta. Lopuksi hän kertoi tulevasta eläkeuudistuksesta.

Seuraavaksi käsiteltiin killan hallituksen laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015. Toimintasuunnitelman esitteli puheenjohtaja Ari Rantanen ja talousarvion killan rahastonhoitaja Leena Ala-Nissilä. Molemmat esitykset hyväksyttiin pienin korjauksin. Killan puheenjohtajaksi siirtymäajaksi kevään 2015 vuosikokoukseen asti, valittiin yksimielisesti nykyinen puheenjohtaja Ari Rantanen. Hallitusedustajiksi seuraavaan vuosikokoukseen asti valittiin Leena Ala-Nissilä, Teppo Kosonen, Anssi Kankare, Pasi Latvala ja Tiia Nummi. Toiminnantarkastajat valitaan seuraavassa kokouksessa. Uudet Killan Prossa hyväksytyt säännöt oli myös nähtävillä kokouksessa, sääntöjen 14 kohta ”Sääntöjen muuttaminen ja yhdistyksen purkaminen” aiheutti pientä erimielisyyttä. Kokouksen päätteeksi nautittiin metsästäjänleipä, joka on ollut killan kokouksissa perinteenä jo yli 20 vuotta. Teksti ja kuva Pekka Teinilä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s