Mediaunionin ja S-KF:n yhteinen koulutustapahtuma

Ensimmäinen MDU:n ja S-KF:n yhteinen koulutustapahtuma pidettiin 22.–23.11.2014 Leppävirralla Vesileppiksessä. Osallistujat olivat lähiympäristön mediaunionilaisia, mutta myös Vaasasta oli tultu paikalle.
4_2014 MDU koulutus
Aamupäivän tapahtumana oli MDU:n toiminnan ja tulevan vuoden tapahtumien esittely sekä katsaus uusiin jäsensivuihin, jäsenrekisteriin sekä jäsenkorttiin. Liiton asioista kertoi MDU:n toiminnanjohtaja Pekka Teinilä. Pron asiamies Mikko Honkanen kertoi jäsenhankinnasta ja Pron jäseneduista. Heidelbergin Juha Mickels puolestaan puhui laitteiden ennakkohuoltamisen tärkeydestä, kumikankaiden ja telastojen huoltamisesta ja niistä saatavista hyödyistä sekä huollon laiminlyönnin haitoista.

Pron kenttäkouluttaja Mimmi Puhakka alusti jaksamisesta teemalla ”Eri-ikäisenä työssä – aina oikeassa iässä”. Hieno lähestymistapa ja ajankohtainen aihe! Leppisrace vei meidät tutustumaan Leppävirran keskustaan. Samalla ulkoiltiin ja kisailtiin leikkimielellä.

Ennen joululounasta oli mahdollisuus hyödyntää kuntosalia, kylpylää tai hiihtoputkea. Vielä sunnuntaiaamuna kuulimme Gebwell Oy:n myyntijohtajaa Petrus Monnia. Viikonloppu oli antoisa! Jatkossa panostamme markkinointiin, jotta koulutus tavoittaisi jäsenistämme mahdollisimman monen. Teksti Pekka Teinilä, kuva Aulis Harju.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s