Vielä on kesää jäljellä

Vai onko? Suomalainen kesä näytti taas monipuolisuutensa, lunta, vettä ja hellettä. Sehän on maamme rikkaus, kun muita kalleuksia ei ole. Mediaunionilaisina meillä on kuitenkin tulevaisuus pohdittavana.  Mitä haluamme kehittää, että olisimme hyviä itsellemme? Miten hoidamme hyvinvointiamme yhdistyksessä, joka voi nyt paremmin keskittyä jäsentensä vapaa-aikaan.

Uuden Mediaunionin suuntaviitat varmistuvat ajan kuluessa. Mutta mikä on suunta? Siihen vain sinä voit vaikuttaa. Jatkammeko perinteisiä pilkki- ja keilakisoja, minkälaisia uusia jäsentapahtumia voisi kehittää? Ensi marraskuinen teatteritapahtuma on saanut hyvän vastaanoton. Paikkoja on varattu runsaasti ennakkoon, ja lisäpaikkojakin ehkä saadaan.

Voisimme ehkä pitää kahdesta neljään jäsentapahtumaa vuodessa, ehdotusten mukaan kulttuuria, tutustumismatkoja, liikunnallisia tapahtumia. Liikuntatapahtumat eivät tarkoita kilpaurheilua ja hikijumppaa, vaan mukavaa, yhteistä aikaa rennossa tunnelmassa.

Kesäaikana tapahtumien järjestäminen on vaikeaa, sillä moni haluaa suunnata kesämökille perheen kanssa. Loma-aika vietetään mieluusti lähipiirissä.

Jäsentapahtuma voi olla myös seminaari tai koulutustapahtuma. Tällaisia on järjestetty aikaisemminkin, osastojen järjestäminä. Nyt ne olisivat MDU:n tapahtumia, nyt osastot voisivat edelleen organisoida niitä yhdistyksen tukemana.

Entä sitten vapaa-ajan paikat? Vaihdetaanko paikkoja vai lisätäänkö? Niitähän meillä on etelässä Vammala, keskellä Suomea Tahko ja Lapissa Levi). Kaikilla on ollut kysyntää, varsinkin Vammala ja Levi ovat olleet hyvin varattuja.  Näistäkin on hyvä välillä keskustella ja tehdä suunnitelmia. Vapaa-ajan paikkojen tulee olla hyvien kulkuyhteyksien päässä, aktiviteettien ja palveluiden lähettyvillä. Tällaisia paikkoja löytyy nykyään ympäri Suomea.

Ole aktiivinen ja käytä vaikutusvaltaasi! Ota kantaa yhdistyksen jäsensivujen kautta tai lähetä minulle sähköpostia suoraan. Hyvää ja reipasta syksyä!

Niemen Masa
0500 493 681
veli-matti.niemi@pp3.inet.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s