Talvea kohti

Hienon, lämpimän kesän jälkeen on akut taas ladattu. Nyt odotetaan syksyn ja alkutalven sateita ja loskakelejä, ja tietysti talven katkaisevaa talvilomaa. Näin rakennankin aasinsiltaa: meillä on loistavia ja edullisia lomaosakkeita teille, hyvät Mediaunionin jäsenet!

Mitä tulee osakkeittemme edullisuuteen, niin hieman on tullut palautetta siitä, että käyttäjät eivät aina ymmärrä olevansa omalla pienellä osuudellaan osakkeenomistajia. Vuokratason kohtuullisena pitämiseksi on syytä pitää hyvää huolta omaisuudestamme. Näin korjaus- ja käyttömenot eivät nouse kohtuuttomiksi.

On selvää, että sillä käyttöasteella kuin lomaosakkeitamme käytetään, tulee normaalia kulumaa tulee. Pyritään kuitenkin huolehtimaan siitä, ettei ylimääräisiä kuluja synny, sillä jos kulut kasvavat se vaikuttaa vuokrahintoihin. Jos lomaosakkeissa on huomautettavaa tai havaitaan vikaa, niin antakaa heti palautetta minulle. Toki myös hyvistä asioista otan mielelläni palautetta.

Talvikauden viikkojen 44/2014 – 22/2015 haku on nyt käynnissä ja hakuilmoitus löytyy lehden takasivulta. Hakuaika päättyy 25.10.2014, jonka jälkeen arvonta suoritetaan. Hakemukset voi tehdä ilmoituksen kupongilla, sähköpostilla pekka.teinila@mediaunioni.fi tai soittamalla minulle 050 553 2508.

***

Mediaunionin hallitus pyrkii jatkuvasti järjestämään jäsenistöä kiinnostavia tapahtumia. Tätä on pohdittu myös seminaarissa elokuun lopulla. Ensimmäinen nykymuotoisen Mediaunionin yhteistapahtuma oli kesäkuun alussa järjestetty golfmestaruuskilpailu, joka onnistui mainiosti. Osallistujia olisi voinut olla hieman enemmänkin. Yhdessä päätimme, että kilpailut järjestetään myös ensi vuonna jollain golfkentällä akselilla Lahti-Hämeenlinna.

Alkukesästä selvitimme sähköpostikyselyllä jäsenten kiinnostusta bussi-vesibussi-museo -tapahtumaan. Vaadittua 40 hengen ryhmää ei saatu kasaan, ja näin tapahtuma peruuntui.

Marraskuun 8. päivänä klo 19.00 järjestämme teatteritapahtuman Tampereen teatterissa. Esityksenä on komedia Villikalkkuna. Tämä tapahtuma on ollut suosittu, ja kyselyyn tuli niin paljon kiinnostuneita, että kiintiön alaraja saavutettiin nopeasti. Jotkut yhdistykset ovat myös järjestämässä tapahtuman yhteyteen omille jäsenille oheisohjelmaa.

Mediaunionin tähänastiset tapahtumat ovat keskittyneet Tampereelle: sijainti on ratkaissut! Jäsenistämme joku jo leikillään ehdotti yhdistyksen toimiston siirtoa Tampereelle!

***

Miten saisimme kaikki alalle tulevat uudet jäsenet liittymään myös Mediaunionin jäseneksi? Lause on suoraan edellisestä lehdestä. Olen kuitenkin oikeasti huolissani siitä, ettei nykyisiltä Pron viestintäpuolen yhdistyksiltä ole tullut yhtään ilmoitusta. Vai onko todellakin niin, ettei uusia jäseniä ole ilmaantunut?

Toivoisin myös, että yhdistysten toimihenkilöt huolehtisivat siitä, että uusista jäsenistä tulisi myös Mediaunionin jäseniä. Heidän tulisi ainakin ilmoittaa tieto uusista jäsenistä yhdistyksen toimistoon Pron kautta.

***

Seuraava yhteinen tilaisuus on siis teatteritapahtuma Tampereella – tavataan siellä ja vaihdetaan kuulumisia!

Pekka Teinilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s