Vanhan uusi alku

Uuden yhdistyksen ensimmäinen jäsenkokous pidettiin 12.4. Tampereella. Yhdistykselle valittiin puheenjohtaja ja hallitus. Kiitän luottamuksesta, ja astun innolla ja hyvillä mielin puheenjohtajan tehtävään.
Veli-Matti Niemi
Olen siis Niemen Masa, uusi puheenjohtaja Lappeenrannasta. Olen ollut graafisella alalla 36 vuotta, ja toimittanut painopaperia kirjapainoille. Vuodesta 2001 lähtien olen toiminut itäisen piirin edustajana liittohallituksessa ja sen työ- ja talousvaliokunnissa. Monet teistä ovatkin jo tulleet tutuiksi.

Henkilövalinnat yleensä puhuttavat enemmän kuin muut asiat. MDUssa demokratia toimii, valinnat selvitettiin helposti vaaleilla. Paljon puhetta ja kysymyksiä tuli liiton tuesta ja jäsentoiminnasta.  Kokousväelle kerrottiin, että tuki jäsenyhdistyksille on selvä ja liiton jäsenedut säilyvät. Nyt lisänä ovat vielä Pron jäsenedut.

Kun aikaisemmin alueyhdistykset järjestivät MDU:n yhteistapahtumia liiton tuella, nyt yhteiset tapahtumat järjestää MDU. Kustannuksista ja jäsenten mahdollisista omavastuuosuuksista päättää yhdistyksen hallitus tapauskohtaisesti.

Uuden hallituksemme 13 jäsentä tulevat hyvin juttuun ja uskonkin, että hallitus pystyy mainiosti toimimaan jäsenistönsä hyväksi. On muistettava, että hallituksen jäsenet eivät edusta omia osastojaan, vaan yhdistyksen kaikkia jäseniä. Kun lisäksi yhdistyksen talous on vakaalla pohjalla, on hyvä lähteä kehittämään uutta, yhdistystä juuri sinun odotustesi mukaiseksi.

Hyvää kevättä ja lämpöistä kesää toivottaen!

Veli-Matti Niemi
veli-matti.niemi@pp3.inet.fi
0500 493 681

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s