Pietari Waldin Kilta Pron vuosikokous

Pietari Waldin Killan vuosikokous pidettiin 27. maaliskuuta Turun Upseerikerhon tiloissa. Paikalla oli 27 kiltalaista. Kokouksen avauksen jälkeen PWK:n puheenjohtaja Ari Rantanen ja MDU:n toiminnanjohtaja Pekka Teinilä kutsuivat MDU:n kunniajäseneksi edellisen yhdistyksen puheenjohtajan Jukka Rautavaaran. Hän sai muistoksi kunniajäsenyyskirjan.

Kunniajäsenyyden oli myöntänyt MDU:n valtuusto viimeisessä kokouksessaan joulukuussa 2013. MDU:n hallituksen myöntämä ansiomerkki ojennettiin Teppo Kososelle. Molemmat huomioidut ovat tehneet ansiokasta työtä Killan ja MDU:n hyväksi.

Pron Turun aluetoimiston sopimusala-asiamies Heidi Laiho avasi ajankohtaiskatsauksessa Proplus-palvelua, jonka kautta avautuvat jäsenedut, mm. lakineuvonta ja lomaosuudet. Hän myös valotti Pron aluetoimintaa ja organisaatiota.

Killan puheenjohtaja Ari Rantanen avasi vuosikokouksen, oikealla sihteeri Marko Silanterä ja vasemmalla taloudenhoitaja Leena Ala-Nissilä.
Killan puheenjohtaja Ari Rantanen avasi vuosikokouksen, oikealla sihteeri Marko Silanterä ja vasemmalla taloudenhoitaja Leena Ala-Nissilä.

MDU:n ajankohtaisia asioita avasi ammatillisaatteellisen yhdistyksen toiminnanjohtaja, ja päällimmäisenä olivat tulevan yhdistyskokouksen asiat. Vuosikokouksen varsinaiset asiat käytiin kokouksen puheenjohtajan Jorma Suomen johdolla läpi jouheasti. Toimintakertomus oli seikkaperäinen ja kattava, ja se hyväksyttiin huomautuksitta.

Yhdistyksen taloudenhoitaja Leena Ala-Nissilä esitti vuoden 2013 tilinpäätöksen, joka oli noin 2600 euroa ylijäämäinen. Taloutta oli hoidettu niin huolellisesti, että kokous myönsi vastuuvapauden kaikille vastuullisille.  Muissa asioissa keskusteltiin yhteiskuljetuksen järjestämisestä MDU:n yhdistyksenkokoukseen Tampereelle. Lähtijöitä oli niin vähän, että päätettiin mennä henkilöautolla.

Kokousedustajilta kerättiin myös sähköpostiosoitteet tiedottamisen helpottamiseksi.Epäselväksi jäi myös perinteisen läntisenpiirin vuosijuhlan järjestäjävastuu. Tarkoitus on, että tilaisuus kuitenkin järjestetään. Teksti Pekka Teinilä, kuvat Teppo Kosonen.

Illan muistetut: Jukka Rautavaaralle (oikealla) kunniajäsenyys ja Teppo Kososelle ansiomerkki
Illan muistetut: Jukka Rautavaaralle (oikealla) kunniajäsenyys ja Teppo Kososelle ansiomerkki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s