SKF:n vuosikokous

Savo-Karjalan Faktorit ja Toimihenkilöt pitivät vuosikokouksen 25. tammikuuta Joensuussa Hotelli Kimmelissä. Paikalla oli noin 20 yhdistyksen jäsentä. Ennen kokousta Heidelberg Finlandin Esko Nilovaara antoi hyviä neuvoja painosaleihin; tärkeimpinä seikkoina onnistuneelle lopputulokselle on, että käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja hyvin huollettuja painokoneita. Heidelbergistä oli esittäytymässä myös Vesa Ristolainen. Hän tuli yritykseen Agfan ja Heidelbergin liiketoimintojen yhdistyessä ja toimii painolevyjen edustajana kirjapainoille.

Yhdistyksen puheenjohtaja Juhamatti Aho avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajan Jukka Väkeväisen johdolla käytiin läpi sääntömääräiset asiat. Ehkä suurimpana muutoksena koettiin talousarviota puitaessa se, että tulot eivät olekaan enää samalla tasolla kuin aikaisempina vuosina.

Toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle on edellisvuosien mukainen. Minkäänlaiseen toiminnan hiipumiseen ei tulojen vähennys ainakaan vaikuta.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin nykyinen puheenjohtaja Juhamatti Aho, ja johtokuntakin jatkaa entisessä kokoonpanossa. Yhdistyksen asiamieheksi valittiin Ari Ahonen, joka sai vastuulleen myös yhdistyksen kotisivujen päivittämisen.SKF kokous

Keskusteltiin myös Mediaunionin tehtävistä toiminnanjohtaja Pekka Teinilän alustuksen pohjalta. SKF:n piirissä on ajatuksena, ettei ammatillisaatteellisen yhdistyksen avustuksia jaettaisi ilman vastiketta. Näin avustusta saisi vain järjestettyihin tilaisuuksiin. Toimintaan kaivataan myös uusia ideoita ja ajatuksia. Teksti Pekka Teinilä, kuvat Aulis Harju

SKF:n puheenjohtaja Juha-Matti Aho ojentamassa vierailijoille perinteiset muikkukukot. Vasemmalla Vesa Ristolainen ja keskellä Esko Nilovaara Heidelberg Finlandista.
SKF:n puheenjohtaja Juha-Matti Aho ojentamassa vierailijoille perinteiset muikkukukot. Vasemmalla Vesa Ristolainen ja keskellä Esko Nilovaara Heidelberg Finlandista.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s