Mediaunionin jäsenvakuutus vaihtuu Pron jäsenvakuutukseksi

Mediaunionin jäsenet ovat – pysyvällä eläkkeellä olevia lukuun ottamatta – vuodenvaihteen jälkeen vakuutettuja Turvassa Ammattiliitto Pron jäsenilleen ottamalla kollektiivisella jäsenvakuutuksella. Vakuutukseen sisältyy matkustajavakuutus koti- ja ulkomaanmatkoille sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Pron jäsenkortit postitetaan tammikuun aikana. Uusi jäsenkortti toimii matkavakuutuskorttina, joten se kannattaa pitää aina matkalla mukana. Uusi jäsenvakuutus astuu voimaan 1.1.2014 ja sen jälkeen alkaneet matkasairaudet ja sattuneet tapaturmat kuuluvat Pron matkustajavakuutuksen piiriin. Jos olet lähdössä vuodenvaihteen yli ulottuvalle matkalle, ennen 1.1.2014 klo 00.00 alkaneista matkasairauksista ja sattuneista tapaturmista voi hakea korvausta Mediaunionin matkustajavakuutuksesta.

Jos matkalla sattuu tai tapahtuu

Tammikuusta 2014 alkaen Pron jäsenkortti on myös Turvan matkavakuutuskortti. Mikäli lähdet matkalle ennen kuin ehdit saada Pron jäsenkortin, voit käyttää tarvittaessa MDU:n jäsenkorttia. Hoitolaitos päättää, laskuttaako se jäsenkortin perusteella suoraan Turvaa, vai joutuuko potilas ensin itse maksamaan kulut ja hakemaan korvaukset matkan jälkeen Turvasta.

Mikäli hoitolaitoksen kanssa syntyy ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä jäsenkortin takana mainittuun SOS hätäpalveluun. Toimistossa on ympärivuorokautinen päivystys, ja siellä voidaan auttaa esimerkiksi laskutusluvan saannissa. SOS palvelee suomen kielellä, joten asiantuntijan kanssa voi keskustella omalla äidinkielellä ja SOS välittää potilaan hoidon kannalta tärkeät tiedot hoitolaitokselle.

Lisätietoja jäsenvakuutuksesta

Pron matkustajavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot ja korvauksenhakuohjeet löytyvät Turvan tekemiltä palvelusivuilta http://www.turva.fi/pro. Tutustu vakuutusehtoihin ja vakuutuksessa oleviin rajoituksiin ennen matkalle lähtöä.

Lisätietoja vakuutuksesta saat Turvan toimipaikoista, asiamiehiltä tai palvelunumerosta 01019 5110. Toimipaikkojen yhteystiedot ja lisätietoja Turvasta löydät osoitteesta http://www.turva.fi. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@turva.fi.

Turva/Janica Lamberg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s