PacTec-pakkauspalkinto myönnettiin RePackille

PacTec-pakkauspalkinto myönnettiin RePackille Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä pakkausalan messuilla. RePack on kehittänyt verkkokauppiaille palautettavat, pantilliset ja uudelleenkäyttöön soveltuvat pakkaukset. 5000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Tällä hetkellä verkkokaupan palautuspakkauksia käyttävät erityisesti vaatekauppiaat. Ideana toiminnassa on se, että tehdessään ostoksia asiakas samalla maksaa toimituspakkauksen pantin. Saatuaan ostoksensa asiakas voi palauttaa paketin postilaatikkoon. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Kun pakkaus on palautunut yritykselle, lähettää verkkokauppa asiakkaalle pantin etusetelinä.

– Tavoitteenamme on parantaa ostokokemusta, vähentää roskan määrää ja sitouttaa asiakasta, toteaa RePackin toimitusjohtaja Jonne Hellgren.

Ensimmäisenä Suomessa RePackin on ottanut käyttöön Globe Hope.
– Pakkaus on verkkokaupan käyntikortti. Tarjoamme roskattoman toimitusmuodon. Uskomme, että uudelleenkäytettävä pakkaus on markkinointi- ja kilpailukeino verkkokaupoille, Hellgren pohtii.

Tällä hetkellä RePack-järjestelmään kuuluu useita pakkausvaihtoehtoja. Lähetyspussit kestävät useita kymmeniä käyttökertoja ja lähetyspakkauksissa käytetty voimapahvi kestää 5-10 käyttökertaa. PacTec-pakkauspalkintoraadin mielestä RePackin konsepti on kiinnostava uutuus kasvavalla markkina-alueella. Lisäksi raati kiittää RePackin pakkausten kestävyyttä. Verkkokaupan kierrätettävät pakkaukset tukevat parhaimmillaan tuotteen brändiä, vähentävät hävikkiä ja lisäävät käyttäjän ja käytön mukavuutta.

PacTec-palkinto on Suomen Messusäätiön lahjoittama 5000 euron arvoinen tunnustuspalkinto, joka jaetaan PacTec-messujen yhteydessä suomalaiselle tuotteelle tai palvelulle. PacTec-palkinnon voi saada innovatiivinen pakkaus tai ansiokas pakkausteko. Vuonna 2013 palkintoraatina toimivat PacTec-messujen suunnitteluryhmän jäsenet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s