Yhteisseminaarissa

Seminaarilaisia iloisina, vaikka asiat olivat vakavia.
Seminaarilaisia iloisina, vaikka asiat olivat vakavia.

 

 

 

 

 

 

Yhdysmiehet, valtuusto- ja liittohallitusedustajat sekä osastovirkailijat kokoontuivat yhteiseen seminaariin 21.–22.3. Hämeenlinnan Aulangolle. Paikalle saapui 30 kutsuttua, joista ilahduttavasti viisi oli kauniimman sukupuolen edustajaa. Tilaisuuden avasi liiton puheenjohtaja Mikko Honkanen. Illan aikana käytiin jo vilkasta keskustelua seuraavan päivän aiheista.

Tärkeimpänä aiheena seminaarissa oli aiesopimuksen tekeminen fuusiosta ammattiliito Pron kanssa.  Lopulta se saatiinkin valmiiksi melko kivuttomasti. Toinen, paljon haasteellisempi aihe olivat uuden perustettavan ammatillisaatteellisen yhdistyksen säännöt. Ne valmistuivat muilta osin helposti, mutta hallinnon järjestämisestä käytiin pitkät ja kiihkeätkin keskustelut. Kompromissituloksena säännöt lähtivät lyhyelle kommenttikierrokselle osastoihin ja sen jälkeen PRH:n ennakkotarkastettavaksi.

Etenemisaikataulu tuli kaikille selväksi, ja sen mukaisesti mennään kohti vuodenvaihdetta ja mahdollisesti lopulliseen yhdentymiseen. Liittojen välinen sopimus saatiin myös valmiiksi, vaikka sen tarve on vasta alkutalvesta. Seminaariedustajilla oli myös tilaisuus tentata Pron järjestöpäällikköä Pasi Niemistä, joka vastasi asiantuntevasti kysymyksiin. Tilaisuus varmasti selkeytti kaikkien ajatuksia. Kiitos kaikille mukana olleille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s