Joe Webb puhujana FinnGrafissa

Graafinen teollisuus kokoontuu Jyväskylään 17.–19.4. Esillä ovat viimeisimmät uutuudet useilta eri alueilta: digitaalinen ja perinteinen painaminen, suurkuvatulostus, pakkaus, jakelu, jälkikäsittely, 3D-tulostus ja paljon muuta.

Printti muuttuu paljon nopeammin kuin kukaan osasi ennustaa. Neljä riippumatonta amerikkalaista tutkimusta osoittaa, että 30–70 prosenttia printin volyymistä katoaa seuraavan kuuden vuoden aikana. Samaan aikaan digitaalinen tulostaminen lähes kaksinkertaistuu ja suurformaatin nopea kehitys jatkuu.

Tapahtuman juhlapuhuja Dr Joe Webb, maailman johtava graafisen teollisuuden analysoija, osoittaa mahdollisia tulevaisuuden reittejä ja varoittaa toisista. Hän on graafisen teollisuuden tunnetuimpia konsultteja, tulevaisuuden ennustajia ja kommentoijia. Webb johtaa WhatTheyThink.comin Economics and Research Centeriä. Hänen uusinta, yhdessä Richard Romanon kanssa kirjoittamaansa teosta ”Disrupting the Future: Uncommon Wisdom for Navigating Print’s Challenging Marketplace” on luonnehdittu uuden sukupolven painajien manifestiksi.

Tapahtumaan voi rekisteröityä maksutta www.finngraf.fi
Myös seminaarit ovat maksuttomia ennakkoon rekisteröityneille.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s