Itäisen piirin kokous Kouvolassa

Mediaunionin itäisen piirin piirikokouksessa lokakuussa Kouvolassa oli paikalla edustajat jokaisesta piirin osastosta. MDU:n puheenjohtaja Mikko Honkanen ja Pron järjestöpäällikkö Pasi Nieminen esittelivät liittojen välisen yhteistyön tilannetta. Esityksessä kysyttiin mm.”Mitä yhdistymisellä saavutetaan?”, ”Miten hanke etenee?”, ”Yhdistymisen syyt ja perustelut”, ”Vaikutukset osastoihin”, ”Talous ja jäsenmaksu”.

Piirin hallitusedustaja ehdokkaaksi valittiin Veli-Matti Niemi ja varaedustajaksi Jukka Pänkäläinen. Myös liiton puheenjohtajakysymystä pohdittiin. Kokousedustajat kysyivät nykyisen puheenjohtajan halukkuutta jatkoon, ja he saivat myönteisen vastauksen. Kokousedustajat esittivät, että liiton hallintokunnille voitaisiin harkita vuoden jatkokautta.

Yhteistä sääntömuutosiestystä piirillä ei ollut. Piiri kuitenkin harkitsee sääntömuutosesitystä mahdollisen hallintokauden jatkamiseksi valtuuston syyskokoukseen. Järjestäytymiskokouksen mahdollisiin sääntömuutoksiin ei vielä otettu kantaa. Lopuksi osastojen edustajat kertoivat omien osastojen toiminnasta ja tulevista näkymistä. Kaikilla tuntui olevan yhteinen huoli siitä, että aktiiveja löytyisi toiminnan pyörittämiseen. Teksti ja kuva Pekka Teinilä

Itäinen piiri koolla Kouvolassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s