Liiton keilailumestaruuskilpailut: Saariselle täpärä mestaruus

Liiton mestaruuskilpailu käytiin Lappeenrannan Keilahallilla. Etelä-Karjalan Faktorit vastasi järjestelyistä esimerkillisesti, vaikka onkin jäsenmäärältään liittomme pienin.

Kilpailuihin osallistui 28 kilpailijaa, joista 15 kilpaili A-mestaruudesta ja 13 B-mestaruudesta. Järjestävä osasto oli tehnyt luokkiin radikaalin muutoksen, sillä nyt ei erikseen kilpailtu joukkuemestaruuksista, ei veteraanimestaruudesta eikä veteraani-parimestaruudesta. Tämä siksi, että melkein kaikki olisivat olleet mukana sekä yleis- että veteraanikilpailussa.

A-luokassa mestaruus ratkaistiin pienimmällä mahdollisella piste-erolla. Keski-Suomen Graafisen Yhdistyksen Juha Saarinen voitti Pietari Waldin Killan Tapani Leppäniemen yhdellä pisteellä. Kolmanneksi tuli Helsingin Faktoriklubin Kurt Stjernberg häviten hänkin vain neljä pistettä voittajalle. B-luokassa voiton vei Pietari Waldin Kiltaa edustanut Pekka Teinilä, jolle Tampereen Faktoriklubin Hannu Valkeaniemi hävisi 62 pistettä, kolmanneksi tuli Etelä-Savon Faktoreiden Harri Rummukainen. Vuoden 2013 mestaruuskilpailujen järjestämisvuorossa on Itä-Uudenmaan Faktorit. Sellainenkin ajatus heitettiin, että järjestäjä saa päättää, käydäänkö kilpailuja muissakin kuin A- ja B-luokassa. Täydelliset tulokset ovat Mediaunionin kotisivuilla. Teksti ja kuvat Pekka Teinilä.

Liiton keilailumestaria Juha Saarista onnittelee järjestelyistä vastannut Veli-Matti Niemi
Kilpailujen ikäpresidentti Kurt Stjernberg jäi niukasti kolmanneksi

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s